Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Το μεγάλο βήμα του Κώστα Σαμαλέκη!

Ένας ποδοσφαιριστής που από τις πρώτες δοκιμές φάνηκε πως διαθέτει τα φόντα να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, είναι ο Κώστας Σαμαλέκης.

Ο 18χρονος (28/09/1999) τερματοφύλακας αγωνίστηκε πέρσι στον Μέγα Αλέξανδρο Μελισσοχωρίου, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας και μετά τα τεστ στον Βόλακα όπου προετοιμάστηκε φέτος ο Μακεδονικός, αποφασίστηκε η ένταξη του στο ρόστερ ενόψει Γ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμα ταλαντούχου αθλητή, του 18χρονου τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Σαμαλέκη ο οποίος αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Μελισοχωρίου.

Ο Κωνσταντίνος ακολούθησε όλο το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας στον Βόλακα εντυπωσιάζοντας με τα προσόντα του, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με αποτέλεσμα να αποκτηθεί, έπειτα και την πολύ σημαντική συνεργασία της ομάδας του Μελισοχωρίου.

Ο σύλλογος καλωσορίζει τον παίχτη στην ομάδα και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο μέλλον του, και να πετύχει όλα του τα όνειρα τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected