Γ Εθνική / Τοπικά

Στο ρελαντί ο πρώτος τίτλος της χρονιάς! (vid)

Με αποφασιστικότητα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η Παλαιόχωρα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Ερ. Πλατανιά, την οποία νίκησε με το εντυπωσιακό 5-0, κατακτώντας το πρώτο Σούπερ Καπ Χανίων στην ιστορία της, στο γήπεδο της Καντάνου, το οποίο θα έχει έδρα στη Γ’ Εθνική.

Όπως αναφέρει το athlitiko, η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη έδειξε και στο πρώτο επίσημο ματς της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς πολύ καλό πρόσωπο, όπως είχε κάνει και στα φιλικά που έδωσε το προηγούμενο διάστημα, καταφέρνοντας από το πρώτο 20λεπτό να βάλει τις βάσεις της τελικής επικράτησης με δύο γκολ και “αγκαλιάζοντας” το τρόπαιο λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με τρίτο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και λόγω της έκτασης του σκορ έπεσε ο ρυθμός του αγώνα η Παλαιόχωρα βρήκε ακόμα δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα, απέναντι στο νεανικό σύνολο του Μανώλη Σκύβαλου, που δεν μπόρεσε να βάλει τελικά… δύσκολα στον αντίπαλό του όπως είχε κάνει πριν από μερικές εβδομάδες στο φιλικό προετοιμασίας στο ίδιο γήπεδο.

Στο 16′ ο Δρακάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από σέντρα του Καζαντζίδη, με τον τελευταίο με διπλή προσπάθεια να “νικάει” τον Τζολάκη για το δεύτερο γκολ των νικητών. Στο 39′ ήταν σειρά του πολύπειρου Δημοσθένη Μανουσάκη να σκοράρει, για να ακολουθήσουν στο δεύτερο ημίχρονο τα γκολ των προερχόμενων από τον πάγκο Αθανασόπουλου (75′) και Ζαϊμίδη (86′).

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Μανώλης Σκύβαλος): Τζολάκης, Βασιλάκης, Κατσαρός, Λάμτσε, Μαρκουλάκης (58′ Σταυρουλάκης), Τσακμάκης, Ποζατζίδης (71′ Αναστασόπουλος), Μαθιουδάκης, Λέκα (46′ Ψαράκης), Σμυρλάκης, Γ. Αμαραντίδης (46′ Α. Αμαραντίδης)

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Θεοδωράκης (53′ Ζαϊμίδης), Κουμπαρούλης, Σαμαράς, Μαζιώτης (72′ Τζαγκαράκης), Αντ. Μανουσάκης (60′ Αθανασόπουλος), Κορνελάτος, Δ. Μανουσάκης (71′ Κουλούρης), Κερμενίδης, Δρακάκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected