Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Οι αφοί Καλαϊτζίδη στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

Δύο αδέλφια από την Ακαδημία Βέροιας με ιδιαίτερους δεσμούς στην Αγία Μαρίνα, απέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος!

Και λέμε “ιδιαίτερους” μιας και πρόκειται για τους δύο γιους του προέδρου της ομάδας, Ανδρέα Καλαϊτζίδη, ήτοι τους Δημήτρη και Κωνσταντίνο, δύο ποδοσφαιριστές που ανήκαν μέχρι πρόσφατα στην Ακαδημία Βέροιας και βεβαίως προέρχονται από την “κυανόλευκη” οικογένεια.

Ο Δημήτρης είναι 15 ετών, τερματοφύλακας και πέρσι κατέγραψε μία συμμετοχή στην Α2 Ερασιτεχνική με την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας, αλλά και σχεδόν όλες στο παιδικό πρωτάθλημα ενώ ο Κωνσταντίνος είναι 13 ετών, ακραίος μέσος με σημαντικό χαρακτηριστικό την ταχύτητα του ο οποίος παρά το γεγονός πως ανήκε στο προπαιδικό τμήμα, αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα ματς του παιδικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ακόμα δύο προσθήκες με φόντο το μέλλον του ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Αποκτήθηκαν τα αδέλφια Δημήτρης και Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Βέροιας.

Πιστός στης αρχές τού ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας τουλάχιστον την τελευταία διετία να έρχονται στον σύλλογο ποδοσφαιριστές (Πέγιος Λ ,Ρεναλντο Λουκά) αλλά και όλα τα παιδιά που έχουν την Ποδοσφαιρική ποιότητα και αξία και προέρχονται από την Αγία Μαρίνα.

Σήμερα η οικογένεια του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει της μεταγραφές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη (γεν 2002) και Κωσταντίνου Καλατζϊδη (γεν. 2004) και να τους ευχηθούμε να έχουν υγεία να συνεχίσουν της υψηλές πτήσης στο σχολείο και στην ομάδα μας να έχουν μόνο επιτυχίες και χαρές.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected