Κατηγορίες
Διάφορα

Η μεγάλη μάχη της Εθνικής μπάσκετ και το Ξάνθη-Ολυμπιακός στο “Barok” Coffee-Bar!

Δύο σπουδαία παιχνίδια θα παρακολουθήσουν σήμερα οι θαμώνες του “Barok” Coffee-Bar!

Η αρχή γίνεται στις 20.30 όπου ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει την πρώτη επικίνδυνη έξοδο στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη. Οι Πειριαώτες οι οποίοι την επόμενη εβδομάδα ρίχνονται στην μάχη του Champions League κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πάνε με όλα τους τα όπλα στην Ξάνθη, αφού ο Μπέσνικ Χάσι πήρε στην αποστολή τους Τζούρτζεβιτς, Ένχελς, Προτό, αλλά και τον Εμενίκε που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Όσον αφορά την Ξάνθη, θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον Μίλαν Ράσταβατς να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Μία ώρα μετά ξεκινά η καθοριστική αναμέτρηση της Εθνικής μπάσκετ, που καλείται να αποδείξει πως μπορεί να φτάσει ακόμη πιο μακριά στο Ευρωμπάσκετ. Η επίσημη αγαπημένη αντιμετωπίζει τη Λιθουανία (21:30) για τους «16» του Eurobasket και τα ψέμματα τέλειωσαν.

Τα δεδομένα είναι διαφορετικά, η μακρινή Φινλανδία και η δύσκολη φάση των ομίλων ανήκει στο παρελθόν και πλέον η Ελλάδα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη με έναν και μοναδικό στόχο. Να παίξει καλά και να είναι εκείνη που θα πάρει την νίκη κόντρα στην Λιθουανία.

Μια Λιθουανία που τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της και μετά το πρώτο σοκ και την ήττα στην πρεμιέρα από την Γεωργία, κέρδισε όλους τους υπόλοιπους και βρέθηκε στον δρόμο της Ελλάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected