Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Κεραυνός Επισκοπής 2-2, 2-3 παρ (photos)

Το πιο δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι για την 1η φάση του Κυπέλλου Ημαθίας, ήταν το σημερινό στο Δημοτικό Γήπεδο Κουλούρας.

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, που φέτος θα αγωνιστεί στη Β Ερασιτεχνική και αποτελείται μόνο από ποδοσφαιριστές του παιδικού και εφηβικού τμήματος, κοίταξε στα μάτια τον Κεραυνό Επισκοπής, που την περσινή χρονιά τερμάτισε στην τρίτη θέση της Α1.

Κι αν η ομάδα του Γόλη Ιωαννίδη δεν θυμίζει σε τίποτα την αντίστοιχη περσινή, δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο τη σημερινή εμφάνιση των πιτσιρικάδων του Νίκου Καρύδα, που παρέδωσαν… πνεύμα για να πετύχουν μια μεγάλη πρόκριση.

Λογάριαζαν όμως χωρίς τον Χάρη Παραστατίδη, ο οποίος πήρε από το…χεράκι τον Κεραυνό και τον έστειλε στην επόμενη φάση του θεσμού, γλιτώνοντας τον μάλιστα από έναν οδυνηρό αποκλεισμό. Ο έμπειρος επιθετικός έφερε…τούμπα το ματς στο δεύτερο ημίχρονο (οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32′ με αυτογκολ και ενώ ο ίδιος είχε αστοχήσει σε πέναλτι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης) και ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο τέρμα, στο 8ο λεπτό της παράτασης.

Όλα τα…λεφτά ήταν πάντως τα δέκα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όταν οι 150(!) περίπου θεατές βίωσαν την πραγματική έννοια του “γκραν γκινιόλ” παιχνίδι!

Και ενώ ο Παραστατίδης είχε φέρει το ματς στα ίσια με τέρμα που σημείωσε στο 73′, δέκα λεπτά αργότερα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και μάλιστα στο πλέον καθοριστικό χρονικό σημείο του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 87′ ο Αναστασόπουλος κατόρθωσε να φτάσει στο γκολ, φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσια!

Στο 90′ ο ρέφερι κ. Μαργαρίτης απέβαλε τον τερματοφύλακα Ορφανίδη των φιλοξενούμενων, ο οποίος ανέκοψε τον Λιολιόπουλο που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Στην ημίωρη παράταση που ακολούθησε, μέτρησε η εμπειρία των παικτών του Κεραυνού και δη του Παραστατίδη, ο οποίος τράβηξε το…κάρο από τη λάσπη και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαργαρίτης, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Ρηγόπουλο.
Ιατρός αγώνα : Τσιουγγαρής Ηλίας

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Σακάκος, JaZxhi, Μαργαρίτης (63′ Βλαχάβας), Χαραλαμπίδης Σ., Ποζιάδης, Συμεωνίδης, Μπακαλίδης (60′ Μανωλόπουλος Δ.), Αναστασόπουλος, Λιολιόπουλος, Μουρατίδης, Τσιουγγαρής (63′ Μανωλόπουλος Φ.).

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα (39′ λ.τ. Ορφανίδης), Ορδουλίδης, Τεκερίδης, Λούρης, Γεωργιάδης, Γιάτσιος, Γκιόκα, Αναστασιάδης, Καρυπίδης Α. (86′ Καρυπίδης Σ.), Παραστατίδης, Δήγκας.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected