Α-Β-Γ Εθνική

Με το δεξί στα φιλικά τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας!

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα στις φιλικές αναμετρήσεις για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που επικράτησαν με 5-1 εκτός έδρας της νεοσύστατης ομάδας της Καστοριάς.

Στην όμορφη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, η ομάδα του Γιάννη Γιάννου (παρά την κοπιαστική προετοιμασία) φανέρωσε αρκετά από τα στοιχεία που θέλει να δει στο παιχνίδι της ο νεαρός τεχνικός, ενώ τα πέντε τέρματα φανερώνουν πως και φέτος η επίθεση θα είναι το ισχυρό “χαρτί”.

Στο πρώτο μέρος, η ομάδα από την Ημαθία προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε τέρμα της Παπαδοπούλου και στην ανάπαυλα, ο προπονητής των “πρασίνων” προχώρησε σε αρκετές αλλαγές ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια.

Οι γηπεδούχες ισοφάρισαν στο 55′ με τέρμα της Τζιάρα, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στις Ημαθιώτισσες, που έφτασαν στο ευρύ 5-1 με δύο ακόμη τέρματα της Παπαδοπούλου, ένα της Μπαξεβάνου και η…φωτοβολίδα εκτέλεση φάουλ της Κιουτάχιαλη σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου!

Επόμενο φιλικό και πάλι με την Καστοριά, αυτή τη φορά στην Αγία Βαρβάρα (Κυριακή 17/9, 15.00)

Συνθέσεις

Καστοριά : Δημητριάδου, Γκάνα, Πάντου, Τζανοπούλου, Σαββοπούλου, Μάρκου, Μουρτσέκα, Δρακάκη, Τάσιου, Γκόγκου, Τζιάρα. Αγωνίστηκαν και οι Αμαραντίδου, Τσιούκρα, Κυριζάκη, Χριστοπούλου, Τζαχαλή, Κουζίνα Μ. Παραρά, Κουζίνα Κ.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Τσεχελίδου Μ.,Στρίμπα, Φεϊμ, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Ντούσκα, Δεληγιαννίδου, Τσούκα Γ., Τσεχελίδου Δ.. Αγωνίστηκαν και οι Καλαϊτζογλου, Κανδύλη, Τσούκα Θ, Τελχαλλάρι, Τσιόχαρη, Σακαλή, Χορμόβα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected