Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η επιλογή Σάκη Παπαβασιλείου και οι δύο επόμενες μεταγραφές

Ο Σάκης Παπαβασιλείου σύμφωνα με πληροφορίες του artagoal.gr είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης της ΑΕ Καραϊσκάκης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο 41χρονος τεχνικός είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην αρτινή ομάδα μετά από 2 χρόνια, καθώς είχε αναλάβει την ΑΕ Καραϊσκάκης το καλοκαίρι του 2015, όμως αποχώρησε μετά τους πρώτους αγώνες στο πρωτάθλημα.

Αυτή τη φορά όμως θα αναλάβει την ομάδα σε μια άλλη κατηγορία, αυτή της Football League και θα αντικαταστήσει όπως όλα δείχνουν τον Ανέστη Ζώη. Ο Σάκης Παπαβασιλείου έχει δουλέψει ακόμα σε Αιγινιακό, Βατανιακό, Νέστο Χρυσούπολης, ΑΟ Χανιά ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου.

Δύο μεταγραφές ενόψει!

Κοντά στην απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών βρίσκεται η ΑΕ Καραϊσκάκης.

Οι δύο παίκτες στους οποίους βρίσκεται πολύ κοντά η διοίκηση και ο βασικός χρηματοδότης της αρτινής ομάδας Οδυσσέας Δράκος, σύμφωνα με πληροφορίες του artagoal.gr, είναι οι Παντελής Θεολόγου και Νικηφόρος Τσοντάκης.

Ο πρώτος (αριστερά) είναι 26 χρονών (1,89μ.), αριστεροπόδαρος, κεντρικός αμυντικός, με καταγωγή από την Πρέβεζα, και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Football League (46 συμμετοχές και 2 γκολ σε επαγγελματικές κατηγορίες) , ενώ τον Ιανουάριο του ’14 τον απέκτησε ο Ατρόμητος που αγωνιζόταν στη Superleague. Ο Θεολόγου εχει αγωνιστεί ακόμα σε Σούλι Παραμυθιάς, Αμβρακικό Βόνιτσας, Πρέβεζα, Εθνικό Αστέρα, Καλλιθέα, ΟΦΗ και ΑΟ Χανιά.

Ο Τσοντάκης (δεξιά) είναι 23 χρονών, δεξιός μπακ αλλά μπορεί αν χρειαστεί να αγωνιστεί και αριστερά. Ξεκίνησε από την Κ20 του Πλατανιά για να ακολουθήσουν στη συνέχεια η πρώτη ομάδα του Πλατανιά και ο Κισσαμικός, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια. Με τον Πλατανιά που αγωνιζόταν στη Superleague πραγματοποίησε 12 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ με τον Κισσαμικό 38 συμμετοχές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected