Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΟ Καρδίας 0-3

Νικηφόρο το σημερινό φιλικό στα Τρίκαλα Ημαθίας για τον ΑΟ Καρδίας, που παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Ντάμτσιος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, καθώς προτίμησε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες που αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Χότζα ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα, το πρώτο στο 15ο λεπτό με το οποίο προηγήθηκε ο ΑΟΚ στο παιχνίδι και το δεύτερο στο 60′. Το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ, διαμόρφωσε δύο λεπτά αργότερα ο Καρασαββίδης.

Στο μεσοδιάστημα, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσια, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Να σημειώσουμε πως με τους πρωταθλητές Ημαθίας αγωνίστηκε ο Ανδρέας Ζαχαριουδάκης, που αγωνίστηκε πέρσι στην ΑΕΠ Βατολάκκου και παλαιότερα σε Μακροχώρι και Κοζάνη. Ο 22χρονος (01/09/1995) μέσος αναμένεται να αποτελέσει εκτός απροόπτου, το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των “πρασίνων”.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Λυκούργος, Βλάχος, Πατρίκας, Τσουλχάη, Κίτσας Λ., Κιρκιλιανίδης, Ζαχαριουδάκης, Κίτσας Γ., Καπετάνος, Περπερίδης. Αγωνίστηκαν και οι Συμπεθέρης, Κουκουράκης, Ευθυμίου, Νικολαΐδης, Αραμπατζής, Ζωγράφος, Ποτουρίδης, Τσιρίδης

ΑΟ Καρδίας : Σφέτσος, Μελίδης, Κουρκουδίνος, Μαρινόπουλος, Καπρίλης, Καρυδόπουλος, Καρασαββίδης, Χότζα, Γιαννιώτης, Μάνιος, Δαμουλάκης. Αγωνίστηκαν και οι Μπιμπισίδης, Πολύζας, Γίδαρος, Δημητρακόπουλος, Βερνάρδος, Τσατσαρώνης, Κωνσταντινίδης, Μπλάτσιος, Κοντοπόδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected