B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Αγροτικός Αστέρας Πλατέος 2-4 (40 φωτογραφίες+βίντεο με δύο τέρματα)

Διεξήχθη την Παρασκευή (15/9) στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού, η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικό Ατρόμητο και στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος.

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και την ασυνήθιστη για τέτοια εποχή ζέστη, Άρης Αδαλόγλου και Σάκης Παγγούρας προχώρησαν σε δοκιμές έχοντας στο μυαλό τους τις επόμενες υποχρεώσεις των ομάδων τους.

Ο μεν Ατρόμητος ρίχνεται στη μάχη της Α1 Ερασιτεχνικής, που κάνει σέντρα το ερχόμενο Σάββατο (23/9) ενώ ο Αγροτικός Αστέρας θα χρειαστεί να επεκτείνει μία ακόμη εβδομάδα την προετοιμασία του καθώς το πρωτάθλημα της Α2 ξεκινά την Κυριακή 1/10.

Το χθεσινό παιχνίδι εξήγαγε αρκετά συμπεράσματα για τους δύο προπονητές και ειδικά για τους γηπεδούχους, ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει της συνέχειας. Κόντρα σε έναν αντίπαλο που κάλλιστα θα μπορούσε να αγωνιστεί στην Α1, ο Άρης Αδαλόγλου είδε θετικά και αρνητικά που (δυστυχώς για τον ίδιο) δεν προλαβαίνει να διορθώσει μέσα σε 5 περίπου μέρες προπονήσεως. Ωστόσο, η δουλειά είναι εντατική και σίγουρα θα υπάρξει η βελτίωση που επιθυμεί ο νεαρός τεχνικός.

Στην αντίπερα όχθη, μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ημαθίας, το συγκρότημα του Σάκη Παγγούρα καλείται να ανασυγκροτηθεί για το πρωτάθλημα, που πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση της μίας από τις δύο προνομιούχες θέσεις. Το ρόστερ άλλωστε είναι πλούσιο, πολύ ποιοτικό για τα δεδομένα της κατηγορίας και σίγουρα οι φίλαθλοι του Αγροτικού αναμένεται να ζήσουν σπουδαίες στιγμές τη χρονιά που έρχεται.

Για την ιστορία, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με νίκη των “πρασίνων” και σκορ 2-4 (ημίχρονο 1-2). Για τους γηπεδούχους, σκόραραν οι Βασιλείου και Πάτρας με πέναλτι ενώ για τον Αστέρα τα τέρματα σημείωσαν οι Βουλγαρόπουλος, Καραούσογλου, Σαμψωνίδης και Καραντουλαμάς.

δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση

δείτε τα γκολ των Βασιλείου και Καραούσογλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected