Κατηγορίες
Διάφορα

Μόνο νίκη ο ΠΑΟΚ, μόνο “Draw” για τους ποδοσφαιρόφιλους!

Τον Παναιτωλικό του Μάκη Χάβου φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα, θέλοντας κι εκείνος να επιστρέψει στις νίκες, μετά την απώλεια στη Ριζούπολη. Μια αναμέτρηση που οι φίλοι του “δικεφάλου” θα απολαύσουν με το καφεδάκι ή τη μπυρίτσα τους στο Cafe “Draw”, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Για πρώτη φορά βρίσκονται στην αποστολή του Δικεφάλου οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Κάρλος Ζαμπράνο και παρότι αμφότεροι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, είναι πιθανή η συμμετοχή τους. Το πρόβλημα τραυματισμού του ξεπέρασε ο Λέοβατς, αντιθέτως έμειναν εκτός οι Σάκχοφ και Κάνιας.

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ρέι στα γκολπόστ, τους Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος στην άμυνα, τους Μαουρίσιο, Τσίμιροτ στο κέντρο, τον Ελ Κανουρί πιο μπροστά, Μακ και Κάμπος στα άκρα της επίθεσης και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός που έρχεται από δύο σερί ισοπαλίες, θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του στην Τούμπα, όπου έφυγε με θετικό αποτέλεσμα στις 2/3 τελευταίες επισκέψεις του για το πρωτάθλημα, ενώ στη μοναδική ήττα του έχασε πολύ δύσκολα. Εκτός μάχης βρίσκονται ξανά οι Μοράρ και Μύγας, με τον Μάκη Χάβο να παρατάσσει πιθανότατα το ίδιο σχήμα με τον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια:

16:00 Λεβαδειακός – Ξάνθη
18:15 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
20:30 Ολυμπιακός – Αστέρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected