Super League 1

ΑΕΛ και Ατρόμητος στο μηδέν, “φωνές” από τους φιλοξενούμενους!

Καλύτερος ο Ατρόμητος στη Λάρισα, έπαιξε για τη νίκη ωστόσο απέσπασε την τέταρτη διαδοχική ισοπαλία! Φωνές για τις υποδείξεις του ρέφερι.

H κεφαλιά του Ρισβάνη πέρασε την γραμμή, ο βοηθός Πάτρας δεν το είδε και έτσι ο Ατρόμητος για 4ο σερί ματς έμεινε στην ισοπαλία, 0-0 με την ΑΕΛ. Με 10 οι Θεσσαλοί από το 73′ λόγω τραυματισμού του Γκόλια κι αφού είχαν «κλείσει» οι αλλαγές.

Όπως αναφέρει το contra.gr, ο Σταύρος Μάνταλος είχε άγιο στη Λάρισα και προφανώς δεν κάνουμε καθόλου πλάκα. Αν ο εν λόγω διαιτητής και οι βοηθοί του έκαναν το λάθος του 85ου λεπτού σε ντέρμπι, θα γράφαμε μέχρι το πρωί ανακοινώσεις και διαρροές.

Η φάση έβγαζε μάτι. Ο Ρισβάνης πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους, έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια χτύπησε ΚΑΘΑΡΑ μέσα από τη γραμμή. Δεν το είδε ο βοηθός, δεν το είδε ο Μάνταλος, το γκολ αυτό δεν μέτρησε ποτέ και η ιστορία έγραψε 0-0!

Αδικό αποτέλεσμα όχι μόνο εξαιτίας της φάσης αλλά για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος ήταν ξεκάθαρα καλύτερος σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου κόντρα σε μία ΑΕΛ που ψάχνει να βρει ακόμα τα πατήματά της και να χαράξει πλάνο.

Οι Θεσσαλοί πάντως έχουν τη δικαιολογία της αλλαγής προπονητή αφού ο Τζάκι Ματάισεν είχε κάνει μόλις μερικές προπονήσεις με τη νέα ομάδα του. Τόσο όμως κακή εικόνα για γηπεδούχο ομάδα και μάλιστα κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που δεν συγκαταλέγεται στους παραδοσιακά μεγάλους;

Εν κατακλείδι: Ο Ατρόμητος συνεχίζει αήττητος, αλλά και χωρίς νίκη (τέσσερις ισοπαλίες σε τέσσερα ματς), έχει όμως ελπίδα για το μέλλον που στηρίζεται σε σταθερές βάσεις. Η ΑΕΛ προσώρας πορεύεται στο αβέβαιο…

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζάκι Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γουάλλας, Γκόλιας, Φάρκας, Φατιόν, Λαγός, Λεοζίνιο (74’ Ναβάρο), Ντέλετιτς, Μπάμπιτς (46’ Κρίσμαν), Ναζλίδης (74’ Περόνε).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουμπίδες, Μπουσούλατζιτς (75’ Βασιλακάκης), Ουάρντα, Μανούσος (75’ Ντάουντα), Ντιγκινί.

φωτ. από athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected