Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν συνεχίζει στο Κύπελλο για τον Κιλκισιακό!

Αποκλεισμός στο Κύπελλο της ΕΠΣ Κιλκίς για τον Κιλκισιακό, που ηττήθηκε με 1-0 στο Παλιό Αγιονέρι από τον τοπικό Ατρόμητο, ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση σε όλη την αναμέτρηση.

Ο ΑΟΚ ναι μεν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος και δύο καλές στιγμές με τον Παρπουτσή, αλλά δε πίεσε όσο θα έπρεπε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 45′ έχασαν σημαντική ευκαιρία να σκοράρουν με τον Ρωμανίδη.

Στο 50′ ο Παρπουτσής έκανε το πλασέ στη κίνηση, όμως ο Αβραμίδης απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 57′ ο Παυλίδης με μακρινό σουτ έκανε το 1-0, και οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Ρωμανίδη στο 72′.

Από εκεί και πέρα ο Κιλκισιακός πίεσε αρκετά, όμως στο 74′ η κεφαλιά του Μίλκα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, και στο 82′ το σουτ του Λογγινίδη αποκρούστηκε σωτήρια στη γωνία από τον Αβραμίδη.

Ο πορτιέρο του Ατρόμητου μπλόκαρε και τη κεφαλιά του Παρπουτσή στο 86′, ενώ ο ΑΟΚ ήταν άτυχος και στο 89′ με το γυριστό του Λογγνίδη να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι.

Συνθέσεις

ΠΑΛΙΟ ΑΓΙΟΝΕΡΙ: Π. Αβραμίδης, Μαλάτος (90’+1′ Αρμενάκης), Διαμαντής, Τουλής, Χαραλαμπίδης, Α. Αβραμίδης, Δεμουρτζίδης (76′ Γιλτίδης), Παπαδόπουλος (83′ Αβραμίδης), Ρωμανίδης, Παυλίδης, Ευθυμιάδης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ιωαννίδης, Νικολαΐδης, Ρετσινάς (81′ Ραφαελίδης), Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας, Μπελίτσας (64′ Λογγινίδης), Τοπαλίδης (56′ Δρόσος), Πιπερτζής, Πολύζος, Παρπουτσής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected