Κατηγορίες
Football League - Α ΕΠΣ Ημαθίας

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Βέροια – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 2-2

Φιλική αναμέτρηση σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο Ταγαροχωρίου, ανάμεσα στη Βέροια και τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Η ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο σημερινό παιχνίδι, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που έγινε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ η “Βασίλισσα” παρατάχθηκε με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση της, τόσο από δυναμικό της ομάδας στη Football League όσο και από την Κ19 ενώ αγωνίστηκαν και οι νεοαποκτηθέντες Τριαντάφυλλος, Κοζάκης και Βάις.

Μπροστά σε αρκετό κόσμο, κυρίως από την Αγία Μαρίνα που έσπευσαν να δουν την ομάδα κόντρα στη Βέροια, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30ο λεπτό με ένα άπιαστο σουτ του Νιογκάνα Σόου, που κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Το 0-1 παρέμεινε και στην ανάπαυλα, ωστόσο η Βέροια απάντησε στο 55′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νύκταρη, στο οποίο υπέπεσε λίγο πριν ο Δημοσθένους.

Ο Μέγας Αλέξανδρος όμως βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με “δράστη” τον Φραγκή ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μανώλη Κούβαρου.

Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Τεπετό ο οποίος δεν βρήκε την μπάλα εξ επαφής, με τη Βέροια να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης με σκόρερ τον Τσότρα.

Συνθέσεις

Βέροια : Τριαντάφυλλος, Κοζάκης, Τσότρας, Ρανδζής, Τσιούχας, Τερζής, Δόρης, Πατσιαβούρας, Βάις, Σταυρίδης, Νύκταρης. Αγωνίστηκαν και οι Γιαγκιόζης, Φωτόπουλος, Καγκελίδης, Σοφιανίδης, Κουτσούκης, Τζάνης

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Καϊσίδης, Συμεωνίδης, Κολίτσης, Λιάπης, Αργυρόπουλος, Ντόγος, Νιογκάνα, Δημοσθένους, Φραγκής, Πέγιος, Τεπετός. Αγωνίστηκαν και οι Κούβαρος Μ., Μπάκανος, Λούκα, Τηλκερίδης, Κεχαΐδης, Ματελόπουλος, Λυμούσης, Χαρίσης, Σαΐπι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected