Γ Εθνική / Τοπικά

Τίτλοι τέλους για τον προπονητή των τίτλων!

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΟ Σελλάνων αποτελεί ο Λάμπρος Καλογεράκης, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο πλευρές σε συνάντηση που είχαν αποφάσισαν κοινή συναινέσει τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Όπως αναφέρει το karditsasport, ήταν ένα αιφνίδιο “διαζύγιο”, που πλέον βάζει τους “κυανόλευκους” σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΣ υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού σάρωσε την περασμένη σεζόν όλους τους τίτλους (Πρωτάθλημα – Κύπελλο – Σούπερ Καπ) πετυχαίνοντας παράλληλα την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Μάλιστα, παρότι αρχικά οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια ώστε να πορευτούν και φέτος μαζί, την Τρίτη (19/9) ήρθε η ξαφνική λύση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του Α.Ο Σελλάνων ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Λάμπρο Καλογεράκη.

Μετά από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκε από κοινού ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το τέλος της συνεργασίας μας αποτελεί την ορθότερη επιλογή και θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές στην επίτευξη των στόχων τους.

Σε όλο το διάστημα που άνηκε στην οικογένεια του ΑΟ Σελλάνων, ο Λάμπρος Καλογεράκης υπηρέτησε με συνέπεια τις αρχές της ομάδας.

Πρόκειται για έναν από τους προπονητές που έβαλαν τη σφραγίδα τους στην ιστορία της ομάδας μας με την επίτευξη της ανόδου στη Γ’ Εθνική αλλά και γενικότερα στο τοπικό ποδόσφαιρο. Θεωρούμε τιμή μας που συνεργαστήκαμε. Ο ίδιος θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση στον ΑΟ Σελλάνων.

Το Δ.Σ και το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου τον ευχαριστούν για την άψογη συνεργασία, την συνεισφορά του στο όραμα του συλλόγου και του εύχονται καλή συνέχεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Δεν λέμε αντίο αλλά «εις το επανιδείν»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected