Κύπελλο Ελλάδος

Η συγχώνευση έφερε…γούρι! (photos)

Η ιστορία για τον Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικό γράφτηκε… νικηφόρα, αφού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη επικράτησε με σκορ 1-0 του Αχαρναϊκού στο γήπεδο Περιβολίων στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας!

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στον ΑΟΧ/Κισσαμικό σημειώθηκε στο 64’ από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ξύδα ύστερα από την ανατροπή του Λεμονή από τον Κυριαζόπουλο. Από την άλλη, ο Αχαρναϊκός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση όταν στο 82’ υποδείχτηκε πέναλτι με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Παντελάκη, αλλά ο Μπεκατώρος έστειλε τη μπάλα άουτ!

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είχε μία αρκετά καλή εμφάνιση, δείχνοντας ότι σε μεγάλο βαθμό είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα. Ο Αχαρναϊκός τον απείλησε ουσιαστικά σε πολύ λίγες φάσεις, ενώ στο τέλος, οι γηπεδούχοι στάθηκαν σίγουρα τυχεροί με το άστοχο πέναλτι του Μπεκατώρου.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Μαρκοπουλιώτης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης (78′ Ντάγκρας), Βρεττός (86′ Χαλκιαδάκης), Τασιούλης (73′ Σελινιωτάκης), Ξύδας.

Αχαρναϊκός (Πέτρος Δημητρίου): Λαμπίρης, Μεντής, Μεγαλοοικονόμου, Αφράτης, Αρώνης, Παπασάββας, Μπεκατώρος, Χαραλαμπόπουλος (54′ Τουγλής), Σταμούλης (79′ Κασβιρόπουλος), Χίλαρι, Καναβέτας (20′ λ.τρ. Κυριαζόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected