Κατηγορίες
Διάφορα

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της 18χρονης από τη Νάουσα

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι γιατροί του νοσοκομείου «Παπανικολάου» είναι πλέον αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της 18χρονης, καθώς η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αποκατάσταση ορθοπεδικών βλαβών «πήγε καλά» και η κατάσταση της υγείας της σταθεροποιήθηκε.

Το κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως σημειώνουν, πάντως, οι ίδιες πηγές, η πορεία πλήρους αποκατάστασης της υγείας της 18χρονης θα είναι ένας μακροχρόνιος αγώνας, καθώς η κοπέλα φέρει πολλαπλές κακώσεις, στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα.

Στο τραγικό τροχαίο ενεπλάκησαν δύο μηχανές και ένα αυτοκίνητο, που συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το όχημα που οδηγούσε ένας 67χρονος Γερμανός έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά χωρίς να βγάλει φλας, με αποτέλεσμα οι οδηγοί των μηχανών στις οποίες επέβαιναν 4 άτομα και κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα πίσω από το αυτοκίνητο να μην προλάβουν να αντιδράσουν και να «καρφωθούν» πάνω του.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, οι δύο οδηγοί των δικύκλων, όπως επίσης και ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι ένας 22χρονος, ένας 28χρονος και ο 51χρονος πατέρας του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected