Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Αγροτικός Αστέρας – Ελπίς Σκουτάρεως 0-1

Νίκησαν και άρεσαν στην πρόβα τζενεράλε, οι Πράσινοι των Σερρών, ενόψει της συμμετοχής τους στον Α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής, στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο “Δ. Κοντικάκης.”

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που μαζί με τον δυνατό αέρα δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες του Απόστολου Στύλου παρουσιάστηκαν νωθροί στο 1ο τέταρτο, σταδιακά όμως ανέβασαν την απόδοσή τους, πήραν τον έλεγχο του αγώνα και ως το τέλος ήταν αυτοί που έλεγξαν το παιχνίδι και ήταν καλύτεροι. Σε ένα δυνατό παιχνίδι με καλό ρυθμό που έμοιαζε με αγώνα πρωταθλήματος.

Οι Σερραίοι στο Β’ ημίχρονο με την είσοδο του Χρήστου Μίνγκα έγιναν ακόμη πιο επικίνδυνοι και ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ με κοντινό πλασέ μετά από ωραία συνολική επιθετική προσπάθεια.

Οι παίκτες του Απόστολου Στύλου πλησίασαν το γκολ με τους Καπετάνο και Νέστορα Στεφανίδη, όμως δεν τα κατάφεραν, ενώ με σωστή λειτουργία κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.

Η σύνθεση της Ελπίδας : Ταταρίδης, Σ. Γεωργιάδης, Γαλακτερός, Κωφοκώτσιος, Μουσικάκης, Νίρλας, Νικολίτσας, Καπετάνος, Ζιγκερίδης, Δ. Στεφανίδης, Ν. Στεφανίδης. Στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καστανιώτης, Καστριτσέας, Γεράκης, Κεχαγιάς, Μιντιούρης, Παπαβασιλείου, Μίνγκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected