Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καρακούτσης…reloaded στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, επίσημα οι Σκοπελίτης και Αγοραστός


Το φετινό καλοκαίρι θα μείνει σίγουρα αξέχαστο για τον Τάσο Καρακούτση, που έκανε το δρομολόγιο Αλεξάνδρεια-Σαντορίνη δύο φορές!

Ο 33χρονος (29/10/1983) γκολκίπερ με καταγωγή από την Πέλλα, είχε ανακοινωθεί αρχικά η παραμονή του στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να ενταχθεί στο ρόστερ του Πανθηραϊκού, με τον οποίο συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας (και στα Τρία-Πέντε Πηγάδια).

Όμως, μετά τις τελευταίες επαφές, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση των “πρασίνων”, ο έμπειρος γκολκίπερ επιστρέφει και πάλι στην Ημαθία, πλαισιώνοντας κάτω από τα γκολπόστ τους Αλέξανδρου Κούζα και Νίκο Αγοραστό (φωτ).

Ο νεαρός (09/11/2001) πορτιέρο είναι προσωπική επιλογή του προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου, τον οποίο γνωρίζει από την παρουσία του στον Εθνικό Τραπεζούντας (ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην ΕΠΣ Πιερίας) και τον οποίο ξεχώρισε για τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Παράλληλα, η διοίκηση του Φίλιππου ανακοίνωσε επίσημα και την απόκτηση του Φίλιππου Σκοπελίτη, όπως σας είχε ενημερώσει το SportsUp πριν από περίπου 15 μέρες.

Αναλυτικά οι δύο σημερινές ανακοινώσεις :

“Επιστροφή στα πάτρια κατά κάποιο τρόπο για τον Τάσο Καρακούτση!

Ο 33χρονος τερματοφύλακας αποχώρησε για τη Σαντορίνη και τον Πανθηραϊκό, όμως μετά από επαφές που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες και τη δεδομένη επιθυμία του να επιστρέψει και πάλι στον Α.Σ.Φ. Αλεξάνδρειας, από σήμερα είναι και επίσημα παίκτης της ομάδας μας!

Ο έμπειρος γκολκίπερ θα πλαισιώσει τους Αλέξανδρο Κούζα και Νίκο Αγοραστό, δημιουργώντας μία πολύ ισχυρή τριάδα στη συγκεκριμένη θέση

Καλωσορίζουμε τον Τάσο στην ομάδα μας, ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και πολλές διακρίσεις!”

“Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των Φίλιππου Σκοπελίτη και Νίκου Αγοραστού.

Ο πρώτος είναι 23 ετών (26/08/1994), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και την περσινή σεζόν έπαιξε στο πρώτο μισό στην ΑΕ Καραϊσκάκης και στο δεύτερο στη Νίκη Βόλου. Έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, εκεί όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Νίκος Αγοραστός είναι 16 ετών (09/11/2001), τερματοφύλακας και αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας Κώστα Παπαδόπουλου. Αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Εθνικό Τραπεζούντος (ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην Πιερία) και θεωρείται εξαιρετικό ταλέντο, με σπουδαία χαρακτηριστικά ως γκολκίπερ.

Καλωσορίζουμε τους δύο ποδοσφαιριστές και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected