Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής για την ανακοίνωση του Αχιλλέα Νάουσας : “Πριν ασχοληθείτε με ένα θέμα, να το γνωρίζετε…”

Απάντησε η διοίκηση του Κεραυνού Επισκοπής, στην αναφορά του Αχιλλέα Νάουσας στην ανακοίνωση που εξέδωσε (ΕΔΩ) σχετικά με την ακαταλληλότητας του γηπέδου της Επισκοπής, στο οποίο διεξήχθη η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά :

“Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Αχιλλέα Νάουσας και συγκεκριμένα την αποστολή διαμαρτυρίας προς την Ένωση, στην οποία αναφέρεται στην ομάδα μας λέγοντας πως έπρεπε να τιμωρηθεί ο Κεραυνός με αφαίρεση τριών βαθμών στο μεταξύ μας παιχνίδι, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου….

Προφανώς δεν γνωρίζουν οι κύριοι του Αχιλλέα ότι πήραμε παράταση, διότι οι υπεύθυνοι δεν ήμασταν εμείς αλλά η Ένωση Ημαθίας και ο Δήμος. Η Ένωση γιατί ενώ το πρωτάθλημα τελείωσε Απρίλιο μήνα, απέστειλε αρχές Αυγούστου έγγραφο στον Δήμο, με το οποίο ενημερώνει για την κατάσταση του γηπέδου και από την άλλη ο Δήμος Νάουσας, διότι ενώ γνώριζε (αφού έλαβε το συγκεκριμένο έγγραφο), καθυστέρησε να μεριμνήσει, λόγος για τον οποίο πήραμε την παράταση της μίας αγωνιστικής…

Καλά θα κάνετε πριν ασχοληθείτε με ένα θέμα να το γνωρίζετε… Τώρα αν πάλι επιμένετε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να μας αφαιρέσει η Ένωση τους 3 βαθμούς που τόσο πολύ θέλετε…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected