Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Δόξα Λιανοβεργίου 4-1 (photos)


Ευρεία νίκη για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο σημερινό παιχνίδι, που ξεκινά το φετινό πρωτάθλημα με το 2×2.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά αιφνιδιάστηκε από το τέρμα του Στεργιόπουλου στο 19′ (το πρώτο της Δόξας στο φετινό πρωτάθλημα), ωστόσο βρήκε τις επιθετικές λύσεις στη συνέχεια και πήρε τη νίκη που της δίνει ακόμη καλύτερη ψυχολογία.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Μπάμπη Κούρα πάλεψε στο μέτρο του δυνατού, βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά κράτησε ελάχιστα το προβάδισμα, με αποτέλεσμα να χάσει την αυτοσυγκέντρωση της και να δεχτεί γρήγορα τα γκολ της ανατροπής.

Οι γηπεδούχοι, για τους οποίους έκανε ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια ο Δουΐτσης, απάντησαν άμεσα στο γκολ της Δόξας και συγκεκριμένα στο 21′ όταν ο Κοτζαχρήστος κινήθηκε γρήγορα από δεξιά, με σπριντ πέρασε τους αντιπάλους του και με το αριστερό νίκησε τον Χατζηδημητρίου (ο οποίος θυμίζουμε αγωνίζεται κατ ανάγκη στη θέση του γκολκίπερ), που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κυανόλευκους”, στο 27′ ο Μπρέγκου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή και ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Με τον αέρα της ανατροπής στο σκορ και έχοντας πλέον το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, ο ΓΑΣ πέτυχε και τρίτο γκολ πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν Μπρέγκου και Ουέλινγκτον άλλαξαν τη μπάλα στον άξονα, ο τελευταίος βρήκε με κάθετη πάσα τον Ρίσσου που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ, “έγραψε” το 3-1.

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο 45λεπτο, με τον ΓΑΣ να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, ενώ ο Δημήτρης Χαλκιάς έριξε στην αναμέτρηση και τη “νέα γενιά” του ΓΑΣ (Ηλίας, Μισιρλίδης και Μουρατίδης), οι οποίοι είχαν καλή παρουσία και έδειξαν πως έχουν εγκλιματιστεί ιδανικά στο νέο τους περιβάλλον.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 67′ ο Μπρέγκου, μετά από γέμισμα του Ουέλινγκτον και ιδανικό τελείωμα με το κεφάλι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Μπακάλη

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Δουΐτσης, Κοτζαχρήστος (60′ Ηλίας), Τσίλης, Τάσο, Ασλάνογλου, Φρέντι (68′ Μισιρλίδης), Ρίσσου, Μπρέγκου, Μπουρδάνος, Ουέλινγκτον (81′ Μουρατίδης), Κουλιανίδης.

Δόξα Λιανοβεργίου : Χατζηδημητρίου, Μπουκλάς, Δρομπουλιανίδης, Ξανθόπουλος (75′ Κίτσας), Γερόπουλος, Ζαχόπουλος, Τζέπης, Μαυρίδης, Στεργιόπουλος, Γεωργάκης (46′ Μποσνιάκης), Ουζούνης

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected