Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 2-1 (photos)

Δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, τυχεροί οι 150 περίπου θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου!

Οι έντονοι πανηγυρισμοί στο τέλος της αναμέτρησης, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, καθώς ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο στο 89ο λεπτό, χάρη σε τέρμα του έμπειρου Παύλου Φωτιάδη.

Αντίπαλος του “δικεφάλου” μια ομάδα που έδειξε τεράστια θέληση για τη νίκη και πάλεψε για το τρίποντο με όλες της τις δυνάμεις. Η ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη, που αρχίζει σταδιακά να βρίσκει τους επιθυμητούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς, ισοφάρισε στο 77′ με τέρμα του νεοεισελθόντα Μπάμπη Τηλκερίδη και φάνηκε να κρατά τον πολύτιμο βαθμό, χωρίς όμως να υπολογίζει τον πρώην παίκτη του Ηρακλή Αμπελοκήπων και του Απόλλωνα Αρναίας.

“Κλειδί” της σημερινής νίκης είναι και η είσοδος του Μάριου Αργυρόπουλου, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο 66′ στη θέση του Κώστα Κίτσα και δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην άμυνα του Μέγα Αλέξανδρου, με αποκορύφωμα την ασίστ στο νικητήριο τέρμα των “ασπρόμαυρων”.

Στην πρώτη του αξιόλογη επιθετική προσπάθεια, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό όταν ο Κούκλας βρήκε με κάθετη πάσα στα πλάγια τον Νίκο Κίτσα (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για offside) ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε την παράλληλη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Θανάσης Κίτσας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καϊσίδη.

Στο 22′ ο Μέγας Αλέξανδρος βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Δημοσθένους δεν κατάφερε να νικήσει τον Ευαγγελόπουλο στο τετ-α-τετ, ενώ στο 32′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ντόγου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το αριθμητικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ διατηρήθηκε για 12 λεπτά, όταν ο ρέφερι κ. Καραντώνης έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα kai στον Θανάση Κίτσα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συνεχίσουν αμφότερες με 10 παίκτες.

Στο δεύτερο μέρος, οι “κυανόλευκοι” μπήκαν πιο δυνατά και θέλησαν από την αρχή να πιέσουν την αντίπαλη άμυνα, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 77′ όταν ο Κελεσίδης βρήκε ωραία με τη μία τον Συμεωνίδη στα αριστερά, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Τηλκερίδης νίκησε τον προσωπικό του αντίπαλο για το 1-1.

Ο αιφνιδιασμός των γηπεδούχων ήταν φανερός στις κινήσεις των παικτών στα επόμενα λεπτά, με αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι να βγουν με αξιώσεις σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, ο Ευαγγελόπουλος όμως είπε όχι, κρατώντας “ζωντανό” τον ΠΑΟΚ

Για να φτάσουμε στο 89′ όταν ο Φωτιάδης βρήκε στα αριστερά τον Αργυρόπουλο, έκανε εντυπωσιακό σπριντ προς το πέναλτι και εκεί υποδέχτηκε την παράλληλα πάσα του πρώην παίκτη της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, για να “γράψει” το τελικό 2-1, μέσα σε αποθέωση από φιλάθλους και συμπαίκτες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Χριστοδούλου Κ.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κούκλας Α., Κίτσας Λ., Μπουκλάς Α., Θεοδώρου, Καρατάσιος, Φωτιάδης, Κίτσας Ν. (61′ Αραμπατζής), Πατατούκας (80′ Χασάν), Κίτσας Κ. (66’ Αργυρόπουλος), Κίτσας Θ.

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Καϊσίδης, Πέγιος, Κολίτσης, Λιάπης, Ντόγος, Μουχτάρης, Δημοσθένους, Φράγγης (74′ Τηλκερίδης), Τεπετός (84′ Μπάκανος), Συμεωνίδης, Κούβαρος Μ. (46’ Κελεσίδης).

δείτε φωτογραφίες της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected