Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 1ος όμιλος] Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Απόλλων Παραλιμνίου 0-5 (photos)

Όσα γκολ δεν έβαλε στα φιλικά ματς τα κρατούσε για την πρεμιέρα του ο Απόλλων Παραλιμνίου και σίγουρα αυτή ήταν εντυπωσιακή.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου με τον Γαϊδαρτζή να δείχνει για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται από τους ικανότερους σκόρερ στο πρωτάθλημα, όντας άλλωστε και ο εν ενεργεία 1ος σκόρερ του, καθώς πέτυχε χατ-τρικ, κέρδισε με 5-0 στο γήπεδο του Πανθρακικού τη νεοφώτιστη Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου κάνοντας επίδειξη δύναμης.

Χωρίς να αφήσει σε κανένα σημείο περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας του, ο Απόλλων ήταν καταιγιστικός και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο «πυροβολούσε» συνεχώς την αντίπαλη εστία ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ, ενώ αμυντικά όσες φορές απειλήθηκε ο Γουναρίδης δήλωσε παρών διατηρώντας το μηδέν.

το φιλμ του αγώνα στο serressport.gr

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ Ν.ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σ.Σκουλής): Κορωνάκης, Τσορπανίδης, Λαχτάρας, Παντελής, Αλεξακούδης, Μαυράκης, Γάιδας, Αλεξανδράκης, Χατζηπαπά, Γιαννακίδης(59΄ Κρασώνης), Κοσίης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Π.Δημητρίου): Γουναρίδης(80 Σαββιδης), Τακάς, Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Πολυζωίδης, Δέντσας, Ρούμπος(72 Φιλεντας), Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι(67 Ταντιτς) Μουτεσίδης(78 Ανθουλακης), Γαϊδαρτζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected