Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Πανλευκάδιος – Σκουφάς Κομποτίου 1-1 (photos+vid)

Το άγχος της πρεμιέρας, τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και η απειρία, ήταν οι αιτίες που η πρεμιέρα του Πανλευκάδιου στην Γ΄ Εθνική, δε συνοδεύτηκε με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, αφού και την κατοχή είχε και τις φάσεις, όμως οι φιλοξενούμενοι του Ηλία Μαγκάκη κατάφεραν με ένα πολύ όμορφο γκολ και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν και τα κατάφρεραν σε αρκετές περιπτώσεις, ποδόσφαιρο κατχής με την μπάλα κάτω, αν και δεν υπάρχαν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες καθως τα χάλαγαν και ειδικά οι γηπεδούχοι, στην τελική πάσα, ενώ ο Σκουφάς Κομποτίου φύλαγε και λίγο τα νώτα του. Οι φιλοξενούμενοι, φωνάζουν για τη φάση του 15΄ λεπτου, που τους ακυρώθηκε γκολ ως οφ σάιντ. Ενώ, στο 26΄ λεπτό, ο Ντιμιτρίοφ έκανε ένα όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ που παραλίγο να βάλει μπροστά την ομάδα του. Και σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν σημείωθηκε κάτι το αξιόλογο.

Η επανάληψη ήταν όλα τα λεφτά στο παιχνίδι, με την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη να μπαίνει μπροστά στο σκορ με προβολή του αμυντικού Βλάχου στο 53΄ λεπτό, ενώ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του σε φάσεις με τον Κοκκόλη και Κολοβό. Στο 61΄ οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να πάρουν ότι μπορουν από το γύρισμα του Σχισμένου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Και ενώ, ο Πανλευκάδιος, όσο περνύσε η ώρα έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, στο 81΄ λεπτό η μπάλα έφτασε στον Καλπακούλα και με ένα κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραπιπέρη και έγραψε το τελικό 1-1.

δείτε φωτογραφίες στο lefkadasportnews.gr

Συνθέσεις

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Κοκκόλης Χ., Στεριώτης, Βλάχος, Γουριώτης, Φλούδας, Κοκκόλης Χ. (87′ Ασημακόπουλος), Κουμπής, Κολοβός, Μουρεχίδης (82΄ Αργυρός), Ντιμιτριοφ.

Σκουφάς Κομποτίου (Ηλίας Μαγκάκης): Παπαχρήστος, Καλπακούλας, Χριστογιάννης, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς, Ασπροποταμίτης, Σταμουλής (60΄ Παπαγιάννης), Νταλάκας (86΄ Θεοδώρης), Πάρρας (68΄ Τσίρος)

SporTime24 Spor

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected