Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 1ος όμιλος] ΑΕ Διδυμοτείχου – Νέστος Χρυσούπολης 1-0 (photos)

Η Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου υποδέχθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Δυδιδυμοτείχου τον Νέστο Χρυσούπολης στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του πρώτου Ομίλου της Γ Έθνικής.

Οι πράσινοι του Τελκίσκι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ μέχρι το 78΄λεπτό όταν ο Εμρέ με σουτ μέσα από την περιοχή έλυσε τον γρίφο σκοράροντας το μοναδικό γκολ του αγώνα μετά από αυτό ο Νέστος Χρυσούπολης απείλησε με τον Φραγκούλη στο 80′ χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αθανασίου κράτησε το σκορ στο 1-0 αποκρούοντας εντυπωσιακά τα σούτ του Αβογιάν και του Πετρόπουλου μέσα από την περιοχή που ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τις δύο ομάδες.

Σημαντικό να αναφέρουμε είναι πως οι δύο νεαροί της ΑΕ Διδυμοτείχου, Πατιαλιάκας και Γκιντίδης (ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής της ομάδας) που κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τους δύο Βούλγαρους Σουλεϊμάνογλου και Χρίστεφ (λόγω προβλήματος στα δελτία) ήταν θετικοί.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο radioevros.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Διδυμοτείχου : Συριτούδης, Θάνος, Παντελίδης (87′ Παππούδης), Γκιντίδης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Πατιαλιάκας, Αβογιάν, Εμρέ (89΄Ζαφειρόπουλος), Γιαννόπουλους, Ιντζές (71′ Καζάλας)

Νέστος Χρυσούπολης : Αθανασίου, Παυλακάκης, Χούσινετς, Μπατανάς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Φραγκούλης, Τσάκωνας, Κρολ (45′ Μιχαηλίδης), Τσανακτσόγλου (70’ Κόβατσιτς), Βούργοτς (62′ Μαϊδανός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected