Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – ΓΑΣ Κοπανού  3-0

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Α2 Ερασιτεχνικής, που συνεχίζει στο Κύπελλο είναι ο Εθνικός Κλειδιού.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, μετά από μια μεστή και καθ όλα ουσιαστική εμφάνιση, πέταξε εκτός του θεσμού τον ΓΑΣ Κοπανού, που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω και πέρσι είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, χωρίς τις πολλές φάσεις στις δύο εστίες, ο Εθνικός ανέβασε στροφές στο δεύτερο και οι επιθετικές του πρωτοβουλίες έπιασαν τόπο στο 65′ με ένα γκολ που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα, όταν ο Κιρκιλιανίδης πήρε το ριμπάουντ μετά από διώξιμο, έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ με το αριστερό και ο Φερλαχίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έβαλε το πόδι με προβολή και η μπάλα κατέληξε αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στο 78′ και ενώ για ο ΓΑΣ ρίσκαρε για την ισοφάριση (είχαν περάσει στον αγωνιστικό χώρο οι Αλέκος Οικονόμου και Σπανός που δεν ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα), ο Λέκκας έκανε την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Γιάννης Αθανασιάδης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την πρόκριση για τους “κυανόλευκους”.

Ο Εθνικός μάλιστα έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 87′ με ωραίο σουτ του Σερμπίνη, που σημάδεψε το “Γ” της εστίας

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Ρηγόπουλο.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Βασιλείου, Παρασχόπουλος (86′ Καραπατσάς), Ταμπουράς, Αθανασιάδης Η., Καλυβιώτης Δ., Σερμπίνης, Σωτηράκης, Γεωργίου (74′ Λουκάς), Λέκκας, Αναδόλου (49′ Κιρκιλιανίδης), Πλέσκας (81′ Αθανασιάδης Γ.).

ΓΑΣ Κοπανού : Φερλαχίδης, Χαραλαμπίδης, Θεοδώρου, Μποζίνης Κ. (65′ Σπανός), Πρόιος (62′ Μποζίνης Π.), Τζιβάρας, Μπούφι, Οικονόμου Χ., Ιτσκάρας (73′ Γρυπούδης), Ντέλλας, Σιδηρόπουλος (56′ Οικονόμου Α.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected