Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Πήρε το δώρο από το Βέλγιο και το…άνοιξε με ευχαρίστηση στην Κύπρο! (vid)

Δεν θα μπορούσε να πει “όχι” στο μεγάλο δώρο του Βελγίου η Εθνική μας ομάδα και με ανατροπή, πήρε το πολύτιμο(;) τρίποντο στη Μεγαλόνησο.

Με σκόρερ τους Μήτρογλου και Τζιόλη, η Ελλάδα πήρε αυτό που ήθελε στην Κύπρο και σε συνδυασμό με την ήττα της Βοσνίας, έρχεται “φάτσα” με τη δεύτερη θέση. Η πρόκριση όμως στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας δεν εξαρτάται αποκλειστικά από μας, καθώς χρειάζεται ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων από τους άλλους ομίλους.

Ζητούμενο είναι να μην υπάρξει 9η χειρότερη δεύτερη η “γαλανόλευκη” και τότε το σύνολο του Μίκαελ Σκίμπε θα μπορέσει να διεκδικήσει μέσω μπαράζ την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, το 2018. Η Ελλάδα ζορίστηκε απέναντι στην Κύπρο, δεν έκανε ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, αλλά κακά τα ψέματα, μετρά η ουσία. Και το τρίποντο ήταν όλα τα λεφτά… Ο Σωτηρίου αιφνιδίασε στο 18′, αλλά Μήτρογλου (24′) και Τζιόλης (26′) είχαν την απάντηση (1-2).

το φιλμ της αναμέτρησης αλλά και βίντεο με τα γκολ στο balla.com.cy

Συνθέσεις

ΚΥΠΡΟΣ: Παναγή, Δημητρίου, Κατελάρης, Αντωνιάδης (60′ Αλεξάνδρου), Λαϊφης, Μαργκάσα (85′ Μυτίδης), Λαμπάν, Αρτυματάς, Κάστανος (79′ Οικονομίδης), Κυριάκου, Σωτηρίου

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης (69′ Ρέτσος), Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Ζέκα, Τζιόλης, Μάνταλος, Σταφυλίδης, Φορτούνης (76′ Δώνης), Μήτρογλου (89′ Σάμαρης)

Η βαθμολογία

1. Βέλγιο 25 (39-6)
2. Ελλάδα 16 (13-6)
3. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 14 (22-12)
4. Εσθονία 11 (12-17)
5. Κύπρος 10 (9-14)
6. Γιβραλτάρ 0 (3-43)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected