Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Πιερικός – Μακεδονικός 1-1 (photos)

Ο Πιερικός δεν κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Μακεδονικό μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Όπως αναφέρει η imerisiapierias, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγώνα, κυριάρχησε στον χώρο του κέντρου και άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με γκολ του Μπουλγουρίδη μετά από κεφαλιά-πάσα του Κανούλα.

Ο Πιερικός αντέδρασε και ισοφάρισε στο 37ο λεπτό.

Ο Κτιστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Τερζής με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να πετύχουν το νικητήριο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Συνθέσεις

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Τουλίκας (77’ Κωστίκος), Κανταρτζής, Τερζής, Κυριλλίδης (74’ Καρτσαμπάς), Κοκονόζι (65’ Παπαδόπουλος), Κραγιόπουλος, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (89’ Παραφέστας), Σαμανίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Μπουλγουρίδης, Βόσδου (50’ Ζαγναφέρης), Παπατζίκος, Ζαφειρίδης, Διαμαντίδης, Ηλιόπουλος (78’ Παντεκίδης), Γαρύφαλος (89’ Μπουτζίκος), Κανούλας, Τσουκάνης, Παπαποστόλου.

φωτογραφίες στο katerinisport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected