Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Αχιλλέας Φαρσάλων – ΑΟ Θήβα 2-1 (photos)

Νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων κόντρα στη Θήβα εντός έδρας για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, έφτασε δίκαια στη μεγάλη νίκη εκμεταλλευόμενη ένα καλό τετράλεπτο στις αρχές της επανάληψης και πετυχαίνοντας δυο τέρματα με τους Οικονόμου και Κόλα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε τους πρώτους της βαθμούς.

Σε μια ηλιόλουστη ημέρα το παιχνίδι και με κατάμεστο το γήπεδο των Φαρσάλων από 600 περίπου άτομα που βρέθηκαν στην αναμέτρηση, μια ιστορική αναμέτρηση για τον Αχιλλέα στην επιστροφή του μετά από 27 χρόνια στη Γ’ Εθνική.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticlarissa.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσοκέρας, Οικονόμου, Κούλπας, Καραμπούζης, Μάρκου, Νεμπεγλέρας, Τλούπας, Μανιώτης (46′ Χατζής), Λόλας, Συράκος (90′ Τσανάκας), Κόλα (83′ Καραγκούνης).

Θήβα (Θεόδωρος Παχατουρίδης): Μόνος, Καραλής, Ζηγογιάννης, Μπρέγκασι, Μαυρόπουλος (73′ Τιάγκο), Αργυρίου, Πωτόρος, Βεζυρτζόγλου (62′ Πλατέλλας), Σένκα, Τόπι, Κάρλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected