Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Το καθήκον μας με Γιβραλτάρ και τώρα τα μάτια στην κλήρωση!

Χάρη σε ένα αποτελεσματικό δεύτερο 45λεπτο, η Εθνική μας επικράτησε με 4-0 του Γιβραλτάρ και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον 8ο προκριματικό όμιλο.

Πλέον, στρέφει το βλέμμα της στην κλήρωση της Τρίτης, όπου θα μάθουμε την αντίπαλο μας για τους αγώνες μπαράζ η οποία θα είναι μία εκ των Ιταλίας, Ελβετίας, Κροατίας και Δανίας.

Οι διεθνείς του Μίχαελ Σκίμπε έκαναν το καθήκον τους απέναντι στο Γιβραλτάρ και “σφράγισαν” με τον καλύτερο τρόπο την πρόκριση στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Τέσσερις γκολάρες σκόραραν οι Έλληνες στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για το τελικό 4-0

Πρώτος στόχος πριν την έναρξη του συγκεκριμένου προκριματικού ομίλου ήταν να γίνουμε ομάδα. Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας από το καταστροφικό πέρασμα του Κλαούντιο Ρανιέρι και τις ήττες από τα Νησιά Φεροέ. Με Βέλγιο και Βοσνία στον όμιλο είμασταν το μεγάλο αουτσάιντερ. Κλείνοντας αυτήν την σειρά των 10 αγώνων η Ελλάδα είναι στην δεύτερη θέση έχοντας συγκεντρώσει 19 βαθμούς, αήττητη στα εκτός έδρας παιχνίδια της και με μόλις μία ήττα. Αυτή από το Βέλγιο…

Το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ δεν χρειάζεται σπουδαία ποδοσφαιρική ανάλυση. Μ’ ένα κακό πρώτο ημίχρονο και με ένα πιο… ορεξάτο δεύτερο η Ελλάδα πήρε τη νίκη με 4-0 που της «κλείδωσε» την θέση της στην κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου και στη συνέχεια στα μπαράζ του Νοεμβρίου.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ελλάδα (Μίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης (68′ Μανιάτης), Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος (68′ Τζιόλης), Παπαδόπουλος, Ζέκα, Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος (74′ Γιαννιώτας), Μάνταλος, Φορτούνης, Μήτρογλου.

Γιβραλτάρ (Τζεφ Γουντ): Άιμπραχιμ, Γκαρσία, Τσιπολίνα, Ολιβέρο, Μπαρνέτ, Μπαρντόν, Γουόκερ, Ερνάντες, Πονς (72′ Γκίλινγκ), Κόουμπς (88′ Ρουίς), Λόπες (62′ Γιόμε).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected