Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 1ος όμιλος] Δόξα Προσκυνητών – Άρης Αβάτου 0-0

Όλα μηδέν στο Θρακιώτικο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής ανάμεσα σε Δόξα Προσκυνητών και Άρη Αβάτου, στην Κομοτηνή, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό η καθεμία.

Όπως αναφέρει το thrakisports.gr, ο Άρης Αβάτου ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και απείλησε αρχικά με τον Νίκο Μελισσόπουλο στο 37′, και τον Περτσά να μπλοκάρει το σουτ. Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 44′ ο Σαρηγιαννίδης έκανε μια κεφαλιά με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της Περτσά, και την άμυνα της Δόξας στη συνέχεια να απομακρύνει τη μπάλα κρατώντας το 0-0′.

Στην επανάληψη η καλύτερη φάση ανήκε στους γηπεδούχους, όταν στο 74ο λεπτό ο Βάσκος έβγαλε μια πολύ ωραία μπαλιά για τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος όμως από θέση τετ – α – τετ δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αμουτζάκη.

Βέβαια προηγουμένως είχαν απειλήσει και οι φιλοξενούμενοι, όταν όμως ο Κοτόπουλος δεν κατάφερει να αξιοποιήσει τη μπαλιά του Ψεμματά και το σουτ του έφυγε τελικά άουτ. Τελικά ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια σημαντική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όμως ο Ξενοδοχίδης δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την πάσα του Σιχλιμοίρη και απέκρουσε ο Αμουτζάκης κρατώντας το 0-0.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Περτσάς, Φαρμάκης, Ιωαννίδης, Σιδηρόπουλος, Ζουμπιάδης, Τρίχας, Γιαννακίδης (87′ Ξενοδοχίδης Η.), Βελή Μεμέτ (63′ Κρεμμύδας), Σιχλοιμίρης, Βάσκος, Δραγανίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΤΣΙΕΜΕΝΙΔΗΣ): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαΐδης, Γκέκας, Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος (77′ Ψεμματάς), Μελισσόπουλος (55′ Δόντσος), Σαρηγιαννίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected