Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] ΑΕΠ Καραγιαννίων – Πανλευκάδιος 0-0 (photos+vid)

Αήττητη παρέμεινε η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, μετά την ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Πανλευκάδιου.

 

Μπροστά σε αρκετό φίλαθλο κόσμο, η ομάδα της Α.Ε. Ποντίων φιλοξένησε στην έδρα της τον Πανλευκάδιο, με στόχο μόνο το «τρίποντο» της νίκης.

Οι «Πόντιοι» μπορεί να δημιούργησαν πολύ καλές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να σκοράρουν, παρά την καλή εμφάνιση. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτό που ήθελαν, αφού δεν έγιναν καθόλου απειλητικοί στο παιχνίδι τους, παίζοντας περισσότερο παθητικό ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες του κύριου Σαμαρά πραγματοποίησαν συνολικά έξι τελικές στην εστία του Καραπιπερή, έχοντας και ένα δοκάρι με τον Burdujan, ενώ ο Πανλευκάδιος είχε μόλις μία καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος.

το φιλμ της αναμέτρησης στο top-sport.gr
Φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Α.Ε. Ποντίων: (Σαμαράς) Κωφίδης, Ντούκα (87’ Χατζηκωνσταντίνου), Πασχαλίδης, Δημητριάδης, Παπουτζίδης (70’ Ίττης), Ακριτίδης, Χαματάι (63’ Σαββούδης), Παπαγαθονίκου (63’ Παπαδόπουλος), Burdujan, Μετικάνος

Πανλευκάδιος: Καραπιπερής, Κοκολης, Μουρεχίδης (80’ Κουτσικος), Βλάχος, Τριαντος (36’ Γουριώτης), Φλούδας, Κοκολης Χ., Perez (40’ Ασημακόπουλος), Αργυρός, Dimitrov, Κουμπής (54’ Cela)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected