Κατηγορίες

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, την Κυριακή 22/10/2017 στις 12:00, σε γήπεδο της Κατερίνης, με την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα Πιερίδες Μούσες.

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, έχει προγραμματισμένο ρεπό.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παιδικό τμήμα

Το Σάββατο 21/10/2017 το παιδικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στο γήπεδο της Παναγιωπούλας στις 11:00, με το αντίστοιχο τμήμα του Αριστοτέλη Νάουσας για την 2η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος.

Η συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 09:20 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας και η μετακίνηση θα γίνει με ιδία μέσα.

Τμήματα Υποδομής

Το Σάββατο 21/10/2017 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ-μπαμπίνο) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στις 10:30, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας Άγιαξ Ημαθίας, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 10:00 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας. Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected