Κατηγορίες
Basket

Σας κάνει εντύπωση η εξέλιξη του “Giannis”; Για πάρτε μια μικρή γεύση… (vid)

Οι Μπακς ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη του πρωταθλήματος και με ένα βίντεο εκφράζουν την πίστη πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να τους οδηγήσει ψηλά και να βγει MVP.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πέρσι δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη απειλή ήμουν για τον αντίπαλο. Έβλεπα στο βίντεο μετά 2-3 παίκτες πάνω μου, αλλά έπαιρνα την προσπάθεια. Τώρα δουλεύω ακόμη περισσότερο στο πώς να πασάρω βρίσκοντας τους συμπαίκτες μου. Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός και να αναγκάζω την άμυνα να έρχεται πάνω μου. Αν δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει, είναι η ώρα μου. Αν μπορεί, τότε είναι η ώρα για τους συμπαίκτες μου. Στόχος μου είναι να κάνω καλύτερη την ομάδα μου, μόνο έτσι μπορεί να έρθει το βραβείο του MVP».

Τζέισον Κιντ: «Μιλάμε για έναν 22χρονο που μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας. Κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος, ακούει όσα του λέμε και δεν μπορείς να ζητήσεις κάποιον καλύτερο ως συμπαίκτης ή προπονητής. Οι κορυφαίοι παίκτες στην ιστορία κάνουν καλύτερους τους γύρω τους. Ο Γιάννης πνευματικά γίνεται πιο δυνατός και είναι ωραίο να το βλέπεις αυτό».

Μάλκολμ Μπρόγκντον: «Έχει θέληση να γίνει ο καλύτερος. Επηρεάζει το παιχνίδι με πολλούς τρόπους, κυνηγά όλες τις φάσεις και κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του. Είναι απόλαυση να παίζεις μαζί του».

Κρις Μίντλετον: «Αξιοποιεί τους συμπαίκτες του γιατί ξέρει πως έτσι θα γίνει η ζωή του ευκολότερη».

Ματ Ντελαβεντόβα: «Αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι δεν υπάρχει λόγος να μη γίνει MVP».

Τζέισον Τέρι: «Βλέπω έναν εργάτη του παιχνιδιού, που είναι παίκτης ομάδας και όταν βλέπεις όλα αυτά τα στοιχεία και την αθλητικότητα, έχεις έναν MVP στην ομάδα σου. Είναι ένας τύπος έτοιμος να κάνει ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα του».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected