Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το σούπερ ντέρμπι των Τρικάλων και το δεύτερο σερί εντός του ΦΑΣ Νάουσα (pregame, 5η αγωνιστική)


Ένα πολύ σπουδαίο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής, που κεντρίζει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων και σίγουρα αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο που θα παρακολουθήσουν από κοντά ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, με το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και την εξαιρετική ψυχολογία, υποδέχεται τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας που μετρά μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στις πρώτες 4 αγωνιστικές.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το τοπικό ντέρμπι (έναν χρόνο μετά την περσινή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα (φωτ) είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την αυριανή 5η αγωνιστική, με τους δύο προπονητές να μην υπολογίζουν μεν σε κάποιους ποδοσφαιριστές, ωστόσο όσοι αγωνιστούν αναμένεται να δώσουν το 110% των δυνατοτήτων τους.

Για τους γηπεδούχους, εκτός αποστολής θα είναι o Γρηγόρης Πατρίκας ενώ ο Γιώργος Ποτουρίδης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στα μέσα του δευτέρου μέρους στον Λαγκαδά με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, θα δοκιμάσει λίγο πριν το ματς αν θα μπορέσει να αγωνιστεί

Από την άλλη πλευρά, ο Κώστας Παπαδόπουλος (ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του στο liganews.gr μίλησε για απαραίτητη μεταγραφική ενίσχυση) δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αλέξανδρο Ραχήμ και Σωτήρη Τάχο, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Την ίδια ώρα, ο ΦΑΣ Νάουσα θα αγωνιστεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας, αυτή τη φορά κόντρα στον Κιλκισιακό, με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Η νίκη θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη βαθμολογική (και ψυχολογική) ώθηση για τη συνέχεια, κόντρα στους “βυσσινί” που μεταβαίνουν στην Ημαθία χωρίς κάποια σημαντική απουσία.

Στα άλλα παιχνίδια του 2ου ομίλου, ξεχωρίσει αδιαμφισβήτητα η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αλμωπό Αριδαίας και την ΑΠΕ Λαγκαδά (δύο ομάδες που ξεκίνησαν δυνατά το πρωτάθλημα), ενώ ο Ηρακλής θα μεταβεί στην Κατερίνη για να αντιμετωπίσει τον Πιερικό

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (16.00) :

Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΕ Καρίτσας
Μακεδονικός – ΑΟ Καρδίας
Αγροτικός Αστέρας – Εδεσσαϊκός
ΦΑΣ Νάουσα – Κιλκισιακός
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Φίλιππος Αλεξάνδρειας
Αλμωπός Αριδαίας – ΑΠΕ Λαγκαδά
Πιερικός – Ηρακλής
Ρεπό : Καμπανιακός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected