Κατηγορίες
Super League 1

“Επιτέλους γελάσαμε!” φώναξαν στον Απόλλωνα!

Έπρεπε να περάσουν οκτώ αγωνιστικές για να πάρει την πρώτη γεύση από νίκη η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Βούλιτς, νίκησαν 2-0 με… σούπερ Αλμπάνη.

Τρεις ισοπαλίες μετρούσε μέχρι στιγμής η “ελαφρά ταξιαρχία” και έψαχνε εναγωνίως το πρώτο τρίποντο για να μην μείνει πίσω στην βαθμολογία. Η Ξάνθη την Κυριακή, αποδείχθηκε εύκολος αντίπαλος, αφού ουσιαστικά δεν απείλησε ποτέ την εστία του Τσόβιτς με αξιώσεις.

Όπως αναφέρει το contra.gr, μόλις στο 11ο λεπτό ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με τον Καστιγιέχος. Ο Αργεντινός επιθετικός βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή και με κεφαλιά νίκησε τον Ζίβκοβιτς. Στη συνέχεια η Ξάνθη προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, όμως ποτέ δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση.

Οι γηπεδούχοι, αφού έχασαν τα άχαστα με τους Μάατσι, Αλμπάνη, έκαναν τελικά το 2-0 στο 84ο λεπτό με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Μετά από λάθος συνεννόηση του κεντρικού αμυντικού ο Αλμπάνης… χώθηκε και πήρε τη μπάλα, ξεπέρασε τον πορτιέρε της Ξάνθης και διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλωνα.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Μάατσι (88′ Ελμπάζ), Μενδρινός (74′ Χουάρες), Καστιγέχος (85′ Ανιέτε), Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Κούρος

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Μεχία, Κίκε (62′ Ρότσε), Λουσέρο (79′ Σιλά), Μπρίτο, Γέντρισεκ (62′ Κάστρο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected