Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός VS ΠΑΟΚ στο “Barok” Coffee-Bar!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο Καραϊσκάκη στο πολύ μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής, που οι ποδοσφαιρόφιλοι θα απολαύσουν απόψε στο “Barok” Coffee-Bar, στην πιάτσα των ταξί στο κέντρο της Βέροιας!

Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε με πίεση καθώς έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία, τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη νίκη στις τρεις ως τώρα αναμετρήσεις που έχει δώσει μακριά από την Τούμπα.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν για τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος δεν θα έχει τους Φιγκέιρας και Μποτία, ενώ εκτός παραμένουν οι Σεμπά, Εμενίκε και Μπεν. Αντίθετα στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και κατεβαίνει στο Καραϊσκάκη με αρκετές επιλογές στα χέρια του.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Προτό, Ελαμπντελαουί, Κούτρη, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνη, Ανδρούτσο, Πάρντο και Ανσαριφάρντ. Για τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει τους: Ρέι, Μάτος, Λέοβατς, Σαμπράνο, Βαρέλα, Τσίμιροτ, Μαουρίτσιο, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Κάμπος και Πρίγιοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected