Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Τέλος τα φιλικά για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση!

Με τη διεξαγωγή του τελευταίου φιλικού χθες Κυριακή (22/10), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας ενόψει της συμμετοχής των κοριτσιών στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Ένα πρωτάθλημα που έκανε σέντρα χθες (δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα), με τις “πράσινες” να εκμεταλλεύονται το ρεπό τους, δίνοντας την τελευταία φιλική αναμέτρηση επί Πιερικού εδάφος.

Αντίπαλες οι Πιερίδες Μούσες, τις οποίες υποδέχτηκαν πριν μία εβδομάδα στην Αγία Βαρβάρα και τα κορίτσια του Γιάννη Γιάννου ηττήθηκαν με σκορ 5-4, σε ένα ματς με πολλές δοκιμές από τον νεαρό τεχνικό.

Άλλωστε, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αγωνιστούν οι παίκτριες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά και να προστατέψει όσες έχουν αγωνιστεί στα περισσότερα φιλικά, ενόψει βεβαίως και των επίσημων υποχρεώσεων.

Παρόλα αυτά, υπήρξε και ένα άτυχο περιστατικό με τον τραυματισμό της Ολίνας Μπαξεβάνου, χωρίς όμως να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία για τυχόν απουσία της από τον πρώτο αγώνα στη Β Εθνική, την Κυριακή 5/11 στην Ηγουμενίτσα με αντίπαλες τις Αμαζόνες.

Για την ιστορία τα γκολ του Αγροτικού σημείωσαν οι Μπαξεβάνου, Στρίμπα, Κιουτάχιαλη και Παπαδοπούλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected