Κατηγορίες
Αθλήματα

IPC Snowboard Europa Cup 2016-17: Παρών ο Πετράκης!

Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ParaSnowboard o αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί”, Κωνσταντίνος Πετράκης με στόχο την πρόκριση στην Χειμερινή Παραολυμπιάδα PyeongChang 2018.

Μια ακόμα ιστορική πρωτιά για το σωματείο αλλά και τον χειμερινό αθλητισμό της πόλης της Βέροιας πρόκειται να συμβεί σε λίγες μέρες στην πόλη Landgraaf της Ολλανδίας. Ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, Πετράκης Κωνσταντίνος, θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Parasnowboard (Banked Slalom), προκειμένου αφενός μεν να περάσει από classification (ταξινόμηση σε κλάση ανάλογα με τον τύπο της αναπηρίας), αφετέρου δε να μπορέσει να προκριθεί στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang 2018.

O συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί προαπαιτούμενο.

Είναι η πρώτη φορά που αθλητής με κινητική αναπηρία από την πόλη της Βέροιας, θα συμμετέχει σε επίσημους αγώνες χειμερινού παραολυμπιακού αθλήματος στο εξωτερικό και φυσικά η πρώτη φορά που αθλητής του σωματείου θα αγωνιστεί σε επίσημους διεθνείς αγώνες.

Μαζί με τον Πετράκη την ελληνική αποστολή απαρτίζει και ο αθλητής από την Αθήνα, Ευάγγελος Κοτρώτσιος. Οι δύο αθλητές αναμένεται να ταξινομηθούν και να αγωνιστούν σε διαφορετική κλάση.

Σημείωση: Ο αθλητής θα αγωνιστεί στην Ολλανδία με τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής/διατροφής και συμμετοχής στον αγώνα να βαραίνουν αποκλειστικά τον ίδιο. Όποια επιχείρηση ή/και επαγγελματίας ενδιαφέρεται να γίνει χορηγός του Κωνσταντίνου Πετράκη, ώστε να καταφέρει να γίνει ο πρώτος βεροιώτης αθλητής σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, μπορεί να απευθυνθεί:

στο τηλ: 6976591081
στο email: r4rehab@yahoo.com
στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/enswmatiygiei/

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected