Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Άρης – Αιγινιακός 5-0

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εκ των προτέρων γνωστή. Ο Άρης, όμως, έδειξε και στο γήπεδο πόσο καλύτερος είναι. Με συνοπτικές διαδικασίες επικράτησε 5-0 του Αιγινιακού και πήρε το πρώτο τρίποντο για τη φετινή σεζόν που… επιτέλους άρχισε.

 

Ο Άρης ήταν απόλυτα κυρίαρχος του αγώνα και μετά την πολύ καλή ευκαιρία που έχασε ο Γκατζολάρι να σκοράρει στο 3’, πάτησε γκάζι και δεν κοίταξε πίσω. Αφού πρώτα ο Ιντζόγλου αστόχησε από πολύ καλύ θέση στο 16’, ήρθε το γκολ τρία λεπτά αργότερα με τον Πλατέλλα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Κάσσου. Στο 24’ ήταν η σειρά του Πασσά να σκοράρει με δυνατό σουτ εκτός περιοχής και στο 31’ ο Κάσσος έκανε το 3-0 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πλατέλλα. Όλα είχαν κριθεί…

περισσότερα για τον αγώνα στο metrosport.gr

Συνθέσεις

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Βαλεριάνος (38΄λ.τρ. Μπούρμπος), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (51΄Μπαργκάν), Κάσσος (65′ Καπνίδης), Πασάς, Τζανακάκης.

Αιγινιακός (Kώστας Nικολαϊδης): Τόλλιος (46΄Καραγκιόζης), Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατζολάρι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Γιαζιτζόγλου (46΄Καρακώστας), Δωματάς (64΄Σισέ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected