Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 0-1

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι παρακολούθησαν οι 200 περίπου φίλαθλοι που αψήφισαν το τσουχτερό αεράκι και παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Αράχου.

Η Ποντιακή Νεολαία, μετά τις τέσσερις σερί νίκες, αντιμετώπισε τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου ο οποίος κατάφερε να συνεχίσει την πολύ καλή παράδοση που έχει στην Ανατολική Ημαθία και με τέρμα του Μαγγίζη να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, μειώνοντας τη διαφορά στην τρίτη θέση από τη σημερινή του αντίπαλο.

Ο δυνατός αέρας δεν εμπόδισε να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο ωστόσο δεν έλειψαν οι καλές φάσεις στις δύο εστίες.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι (που έχασαν στο 14ο λεπτό τον Κασαπίδη, ο οποίος τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Δουΐτση) πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 23′ είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Ουέλινγκτον βρήκε δεξιά τον Κοτζαχρήστο, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Μπρέγκου που πήδηξε πιο ψηλά από τον προσωπικό του αντίπαλο, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 29′ ο Κοτζαχρήστος και πάλι από δεξιά, επιχείρησε να “γεμίσει”, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά από τον αέρα ο Μπαρούτας όμως πρόταξε το χέρι πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο, πήραν τα ηνία και δημιούργησαν απειλητικές καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Στο 48′ ο Κρίστο έπιασε το δυνατό σουτ από τον άξονα και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Δουΐτση, ενώ στην επαναφορά ο Πέτκος προσπάθησε να κάνει τη σέντρα από δεξιά αλλά ο πρώην γκολκίπερ του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου μπλόκαρε.

Στο 58′ και ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν, ο ΓΑΣ κέρδισε φάουλ στον άξονα, ο Ουέλινγκτον εκτέλεσε με δύναμη, η μπάλα βρήκε στο τοίχος και στρώθηκε στη συνέχεια στον Μαγγίζη που βρέθηκε απέναντι από τον Μπαρούτα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι έπεσαν πάνω στον βοηθό ζητώντας off side στον σκόρερ.

Στο 65′ οι “οράνιε” είχαν και δεύτερο δοκάρι στην αναμέτρηση, αυτή τη φορά σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Πέτκου περίπου 15 μέτρα εκτός περιοχής, με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να σκάει στο έδαφος.

Στο 79′ ο Πέτκος ήταν και πάλι πρωταγωνιστής, αυτή τη φορά όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε με τα δάχτυλα ο Δουΐτσης και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους παίρνοντας το αναγκαίο ρίσκο για την ισοφάριση, ο Φρέντι έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ρίσσου έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαρούτα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, πως οι γηπεδούχοι δεν πραγματοποίησαν καμία αλλαγή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Γαβρά

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Μπαρούτας, Μπεκτάς, Κόκκαλης, Σιδηρόπουλος, Πέτκος, Τσέργας, Φετεινίδης, Λάζος, Χατζηβασιλειάδης, Δερμιτζόγλου, Κρίστο

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης (λ.τ. Δουΐτσης), Κοτζαχρήστος, Μπουρδάνος, Τενεκετζή, Τάσο, Μαγγίζης, Φρέντι, Ρίσσου, Μπρέγκου, Ουέλινγκτον (90′ Θεοδοσιάδης), Μωυσίδης (66′ Κουλιανίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected