Κατηγορίες
Football League

Με τέρμα του Καλογέρη πέρασε από τη Βέροια ο Απόλλων Πόντου!

Από την… κόλαση στον παράδεισο ο Απόλλων Πόντου.

Οι «κοκκινόμαυροι» δυσκολεύτηκαν πολύ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Βέροια, είδαν τη γηπεδούχο να χάνει πολλές ευκαιρίες, αλλά εν τέλει «λυτρώθηκαν» τρία λεπτά πριν το φινάλε με τη «χρυσή» αλλαγή, τον Αλέξανδρο Καλογέρη.

Η ομάδα της Καλαμαριάς μπήκε με τον… αέρα του φαβορί στο παιχνίδι, όμως αυτή της Ημαθίας έβαλε δύσκολα στους Πόντιους. Οι «κοκκινόμαυροι» μπορεί να είχαν την κατοχή, αλλά η Βέροια ήταν αυτή που έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς. Στο 3′ ο Βανκεβάι και στο 14′ ο Σουλιώτης δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Καλογεράκη και στο 19′ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αμαραντίδη στον Μπαστιάνο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο FL News

Συνθέσεις

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας (87′ Ζυγκερίδης), Λίταινας (75′ Νύκταρης), Μπαστιάνος, Βάλις (62′ Δόρης), Βανκεβάι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καπίας (56′ Καλογέρης), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Χασομέρης, Μπρίτο (73′ Κυβελίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected