Κατηγορίες
Γενικά

Υπόθεση Βασιλαντωνόπουλου η νίκη της Λαμίας!

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Λαμία στην έδρα της που κέρδισε με δύο γκολ του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου τον Πλατανιά

Αγνώριστος τη φετινή περίοδο ο Πλατανιάς που σε ένα ακόμα παιχνίδι παρουσιάστηκε τραγικός και έχασε δίκαια με 2-0 από την νεοφώτιστη Λαμία. Οι Κρητικοί στο πρώτο ημίχρονο έχασαν 2-3 σημαντικές ευκαιρίες με τους Γκρζέλτσακ, Ντεβέσα (δοκάρι στο 42′), όμως στη συνέχεια έχασαν την ψυχραιμία τους.

Η Λαμία παίζοντας υπομονετικά έφτασε στο γκολ στο 50ο λεπτό, όταν ο Βασιλαντωνόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή και με ατομική ενέργεια και σουτ στη γωνία έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος το θέαμα ήταν κακό. Κυριάρχησαν τα νεύρα και τα πολλά λάθη, οπότε οι φάσεις βγήκαν με το… σταγονόμετρο. Ο Πλατανιάς απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο στο 86′ με ένα σουτ του Κοροβέση, όμως η Λαμία “καθάρισε” το ματς στο 92′ ξανά με τον νεαρό δεξιό φουλ-μπακ.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος,  Όμο, Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Ακόστα (86’ Φράγκος), Αναστασόπουλος (56’ Πίτι) , Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (80’ Τσούκαλος).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Ζακ, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Στάθης, Πατράλης, Σκαντουρέλι, Πλιάτσικας (64’ Κοροβέσης), Ενσικούλου, Ντεβέσα (72’ Παπανικολάου), Γκρζέλακ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected