Κατηγορίες
Football League

Το ιδανικό ξεκίνημα για τον φιλόδοξο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ με σοβαρή και μεστή εμφάνιση μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα κερδίζοντας στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό και έδειξε τις προθέσεις του με το καλημέρα.

Οι εκτός έδρας πρεμιέρες πάντα έχουν την δική τους δυσκολία αλλά στον ΟΦΗ φέτος έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνουν δώρα. Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου φανέρωσαν μέρος των ικανοτήτων τους και έδειξαν από την πρώτη αγωνιστική ότι ο φετινός ΟΦΗ έχει φτιαχτεί με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ.

Με γκολ των Χαντί, Κουτσιανικούλη και με… ύπουλα σφυρίγματα από τον Κιοτζένη, ο ΟΦΗ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πανσερραϊκό ξεκινώντας νικηφόρα το πρωτάθλημα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π.Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς (46΄ Τσελεπίδης), Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Ρούτσης (70΄ Δούμτσιος), Πόζογλου (70΄ Φουσού), Γκούρτσας

ΟΦΗ(Ν.Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης (79΄ Ρούσσος), Ποτουρίδης, Ζιαμπάρης, Κοιλιάρας, Νάστος, Οικονόμου (75΄ Πουρτουλίδης), Μάρτος (58΄ Κουτσιανικούλης), Ορτέγκα, Χαντί, Κουσκουνάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected