Football League

Ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον ΟΦΗ η ΑΣΑ! (photos)

Τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα πήρε σήμερα η Αναγέννηση στην Καρδίτσα όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΟΦΗ.

Ένα αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε από τους κιτρινόμαυρους και τον κόσμο τους, όσο κι αν αυτό ακούγεται παράδοξο για εντός έδρας αγώνα, καθώς η ομάδα της Κρήτης θεωρείται από τα φαβορί για άνοδο και έχει πολλαπλάσιο μπάτζετ από αυτό της ομάδας της Καρδίτσας.

Όλα αυτά όμως πρέπει να αποδειχθούν στο γήπεδο και αυτό που είδαν οι φίλαθλοι ήταν δύο ομάδες χωρίς μεγάλες διαφορές, που η κάθε μία είχε τις καλές τις στιγμές και θα μπορούσε το τρίποντο να γείρει και στις δύο κατευθύνσεις.

Η Αναγέννηση ως αουτσάιντερ δεν ήθελε πρωτίστως να χάσει καθώς ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα βαραινε την ψυχολογία της νεαρής ομάδας του Βαζάκα και το 0-0 εξυπηρέτησε τον στόχο της.

η ανάλυση του αγώνα και φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι (83 Κωνσταντινόπουλος), Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Ρουσάκης (67 Μασούρας), Σουντουρά, Σταματάκης, Πλαβούκος, Κονέ, Χαντζάρας (78 Μπούσδρας)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Λεάλ (59 Μάνος), Κουσκουνάς, Χαντί, Παπαστεριανός (76 Ογκμποέ), Σιώπης, Κοιλι;aρας (59 Κομεσίδης), Ζιάμπαρης, Ποτουρίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected