Κατηγορίες
Football League

Με Μπάμπη Παυλίδη “απέδρασε” από τα Τρίκαλα ο Άρης! (photos+vid)

Μπορεί και να μην το άξιζε βάσει της απόδοσής του. Σημασία, όμως, τη φετινή σεζόν έχει μόνο το αποτέλεσμα και ο Άρης πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη επί των Τρικάλων εκτός έδρας. Δύο στα δύο και συνεχίζει…

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, ο Άρης εμφάνισε πολλά προβλήματα μεσοεπιθετικά, είχε, όμως, την ποιότητα, να κάνει το γκολ στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε για να πετύχει το στόχο του και να πάρει τους βαθμούς.

Τα Τρίκαλα μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ανάγκασαν τον Άρη να έχει παθητικό ρόλο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν μία καλή ευκαιρία να προηγηθούν στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ.

Ο Άρης μετά το πρώτο δεκάλεπτο βελτίωσε την αμυντική του λειτουργία, επιθετικά, όμως ήταν ακίνδυνοι κάνοντας την πρώτη τους τελική προσπάθεια στο 43’.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα ήθελαν να φτάσουν στο γκολ, μπήκαν και πάλι δυνατά με τον Άρη να είναι πιο ψύχραιμος και να αντιμετωπίζει με σχετική άνεση την ορμητικότητά τους.

Στο 48’ μάλιστα ο Πασάς με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια θα μπορούσε σε αντεπίθεση να δώσει το προβάδισμα στο σκορ αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

Οι μονομαχίες στο χώρο του κέντρου κυριάρχησαν, τα λάθη παρέμειναν πολλά όπως και η αδυναμία των δύο ομάδων να γίνουν απειλητικές με οργανωμένες προσπάθειες.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το μηδέν θα έμενε μέχρι το τέλος και θα απένειμε δικαιοσύνη, η χρυσή αλλαγή του Άρη, ο Παυλίδης χτύπησε στο 90’ πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ.

Ο Άρης πήρε τη μεγάλη νίκη και ώθηση για τη συνέχεια που θα είναι εξίσου δύσκολη.

Συνθέσεις

Τρίκαλα: Aποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς (62΄Ντίνας), Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (90′ Ζγκούρι), Μίλιεβιτς (71΄Μπουντόπουλος), Τσίπρας, Καπός

Άρης: Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Μουμίν, Νίκιτς (51΄Ιντζόγλου), Πασάς, Κάσσος (74΄Μπαργκάν), Πλατέλλας (79΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος

δείτε φωτογραφίες στο goaltrikala.gr

βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected