Γ Εθνική / Τοπικά

Εικόνες απόλυτης ντροπής : Κλειδωμένο ιατρείο και ξαπλώστρες παραλίας για…φορεία! (photos)

Πήγε να παίξει ποδόσφαιρο σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα ο τερματοφύλακας των Πρόννων, Σπήλιος Καστής και έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο. Χτύπησε πολύ σοβαρά στην σπονδυλική στήλη και στον αυχένα μετά από σύγκρουση που είχε με τον Αρμάντο Ντετλάλα των Διλινάτων.

Ήταν το 80ο λεπτό της αναμέτρησης, με τα Διλινάτα να προηγούνται 2-1 των Πρόννων. Ο Κλειτογιάννης πάσαρε για τον Ντετλάλα, αυτός πρόλαβε να βρει τη μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα, ωστόσο θα συγκρούστηκε σφοδρά με τον εξερχόμενο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Πιο τυχερός ο παίκτης των Διλινάτων σηκώθηκε μετά από πέντε περίπου λεπτά, ωστόσο ο συνάδελφός του των Πρόννων φάνηκε να έπαθε μεγάλη ζημιά.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, ο γιατρός του αγώνα, Ανδρέας Τσιμάρας διαπίστωσε από την πρώτη στιγμή το μέγεθος του προβλήματος και έδωσε εντολή να έρθει ασθενοφόρο για να παραλάβει τον ποδοσφαιριστή που κείτονταν ακίνητος στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κάτσης είχε πάθει σοκ και για κάποια λεπτά δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα. Ο γιατρός προσπάθησε και τον επανέφερε σκεπάζοντάς τον άμεσα με κουβέρτες και μπουφάν και ζητούσε επίμονα φορείο για να μεταφερθεί στο ιατρείο του γηπέδου για να μην παγώσει. Εδώ αρχίζουν τα ευτράπελα…

Έσπασαν το ιατρείο και το βρήκαν γεμάτο… ξαπλώστρες

Το ιατρείο του γηπέδου εν ώρα αγώνα ήταν κλειστό και ο πρόεδρος των Πρόννων, Σπύρος Σολωμός, αναγκάστηκε να σπάσει το παράθυρο για να μπει μέσα. Όμως, αυτό που αντίκρισε ήταν μια στοίβα ξαπλώστρες ξεχασμένες και αποθηκευμένες από το καλοκαίρι. Φορείο πουθενά. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής εξακολουθούσε να βρίσκεται μπρούμυτα στο έδαφος, με την θερμοκρασία του σώματός του ολοένα και να κατεβαίνει.

Το ασθενοφόρο από το Αργοστόλι δεν ερχόταν (αλήθεια η Σάμη που είναι πιο κοντά δεν διαθέτει ασθενοφόρο;) και οι άνθρωποι που είχαν μαζευτεί είχαν πανικοβληθεί. Η κατάσταση του τραυματισμένου παίκτη γινόταν ολοένα και πιο δύσκολη, μέχρι που εμφανίστηκε μια ξαπλώστρα για να τον μεταφέρουν. Φυσικά η μεταφορά δεν έγινε ποτέ. Μία ώρα και είκοσι λεπτά αργότερα από τον τραυματισμό φάνηκε το ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον Σπήλιο Κάστη στο Νοσοκομείο Αργοστολίου συνοδευόμενο από τον γιατρό του αγώνα και τον πρόεδρο των Πρόννων.

δείτε φωτογραφίες στο efimeridakefalonia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected