Basket

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ Βέροιας για τη συνεργασία με την Εταιρία “NRG” και το ευχαριστήριο για τη σημαντική στήριξη

Με την εταιρία “NRG Trading House“, που αναδεικνύεται με σταθερά βήματα στον τομέα της ενέργειας στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε τις προωθητικές του ενέργειες για τη σεζόν 2017/2018 ο ΑΟΚ Βέροιας.

Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε κάποιες πολύ σημαντικές συμφωνίες ώστε να λειτουργήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα το αγωνιστικό “οικοδόμημα” του ΑΟΚ και να παραμείνει ο σύλλογος σε ένα υψηλό επίπεδο στα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα, η συντακτική ομάδα του www.sportsup.gr θα ήθελε με τη σειρά της να ευχαριστήσει με τη σειρά της την Εταιρία “NRG Trading House” για τη στήριξη και συνεργασία, δίνοντας αυτόματα μεγαλύτερο κίνητρο σε όλους για ακόμη πιο συστηματική και ουσιαστική ενημέρωση του κοινού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ Βέροιας :

“Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή προωθητική ενέργεια του ΑΟΚ Βέροιας, που για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια αγωνίζεται σε μια Εθνική κατηγορία!

Το τμήμα marketing του συλλόγου από την Ημαθία πέτυχε μια συμφωνία που ανοίγει νέους ορίζοντες στην ομάδα και την τοποθετεί αυτόματα σε υψηλότερο επίπεδο αναγνωρισιμότητας και προβολής σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρία NRG είναι και επίσημα ο ΧΡΥΣΟΣ χορηγός του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Βέροιας, μια εξέλιξη που κάνει άπαντες στην ομάδα περήφανους που έχουν τη δυνατότητα να προσελκύουν εταιρίες – κολοσσούς της ελληνικής επικράτειας!

Με το κύρος και την αξιοπιστία του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή, η NRG (nrgprovider.com) έχει μπει πολύ δυναμικά στον χώρο της ενέργειας και για το λόγο αυτό, προσφέρει προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας και επιχείρησης.

Το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και οι καλαθοσφαιριστές του ΑΟΚ Βέροιας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την Εταιρία “NRG Trading House” αλλά και τη διεύθυνση του τμήματος Marketing για την την άψογη συνεργασία αλλά και τη σημαντική τους συμβολή στη φετινή παρουσία του συλλόγου στη Γ Εθνική.

Ευχόμαστε πολλές και εξαιρετικές επαγγελματικές και επιχειρηματικές επιτυχίες στο μέλλον και είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας θα είναι κάτι παραπάνω από εποικοδομητική.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. Βέροιας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected