Κατηγορίες
Football League

Με…φόρα η Δόξα στη Football League! (photos)

Αλώβητη πέρασε από το Αιγίνιο η Δόξα Δράμας, που νίκησε 2-0 τον Αιγινιακό.

Όπως αναφέρει το FL News, οι Μαυραετοί σημείωσαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έφυγαν με το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγινιακού. Πέτυχαν το «2×2» μετά την εντός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο Πετρόπουλος με κοντινό πλασέ στο 45’ «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Αιγινιακού, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 48’, ο Ματσούκας, που συμμετείχε και στο πρώτο γκολ, πέτυχε το δεύτερο τέρμα των Μαυραετών.

Ο Αιγινιακός είχε την εδαφική υπεροχή, ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και έχασε καλή ευκαιρία με τον Γκατσολάρι στο 20’. Όμως, η Δόξα Δράμας με μία προσωπική ενέργεια του Πετρόπουλου κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο 45’, ο Ματσούκας γύρισε στον Πετρόπουλο και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για τους Μαυραετούς.

Στο 48’, η Δόξα πέτυχε το 2-0 με σκόρερ τον Ματσούκα, ενώ μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ ήταν ανώτερη και έχασε και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσει και τρίτο τέρμα. Πλέον, έχει το απόλυτο με το πέρας της 2ης αγωνιστικής, ενώ ο Αιγινιακός γνώρισε τη δεύτερη ήττα του μετά από αυτή κόντρα στον Άρη.

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Βλάχος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Γκατζολάρι, Τσολακίδης, Ζούρκος (73’ Παπαδόπουλος), Ντόγος (57’ Δωματάς), Σοφιάνης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Πετρόπουλος (69’ Λίτσκας), Ματσούκας (57’ Μαχαίρας), Κάσες (85’ Τσούτσης), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Ριζογιάννης.

περισσότερες φωτογραφίες στο sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected