Football League

Το δώρο των παικτών του Άρη στον Νίκο Γκάλη και η ατάκα που…γκρέμισε τα αποδυτήρια!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μπόκα Τζούνιορς, οι παίκτες κάλεσαν τον Νίκο Γκάλη στα αποδυτήρια προκειμένου να του κάνουν ένα μικρό δώρο.

Όπως αναφέρει το SDNA, η γιορτή ήταν αφιερωμένη στον Νίκο Γκάλη, ο οποίος δεν θα μπορούσε παρά να αποδεχτεί την πρόσκληση των παικτών και να βρεθεί στο τέλος μαζί τους στα αποδυτήρια.

Εκεί οι «κίτρινοι» του χάρισαν μια συλλεκτική φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας από το φιλικό με την Μπόκα, με τις υπογραφές των παικτών, με τον ίδιο -αφού τους ευχαρίστησε- να ρίχνει την ατάκα:

«Δεν φαντάζομαι φέτος να μην ανεβούμε;» για να πάρει την απάντηση – υπόσχεση, «την άνοδο δεν την χάνουμε με τίποτα».

“Κάηκε” το “Κλ. Βικελίδης”, 1-0 στο 93′ ο Άρης τη Μπόκα!

Με γκολ του Μιλούνοβιτς στο 93′, ο Άρης νίκησε 1-0 τη Μπόκα Τζούνιορς στο κατάμεστο “Κλεάνθης Βικελίδης”, σε σπουδαία φιλική αναμέτρηση. Βράβευση και αποθέωση στον Νίκο Γκάλη.

2009-2017. Οκτώ χρόνια μετά ο Άρης υποδέχτηκε ξανά τη Μπόκα Τζούνιορς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, σε ένα ακόμη ιστορικό φιλικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τότε οι “κίτρινοι” είχαν ηττηθεί 0-1, το βράδυ της Τετάρτης (8/11) επικράτησαν εκείνοι, με το ίδιο σκορ. Το γκολ σημείωσε στην τελευταία φάση ο Λούκα Μιλούνοβιτς με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή (93′).

φωτ. και βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected