Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κροατική…καταιγίδα έπληξε την Εθνική!

Όλα λάθος τα έκανε η Εθνική μας ομάδας στο “Μάξιμιρ” της Κροατίας και υπέστη βαριά ήττα με σκορ 4-1…

Μια εθνική «παιδική χαρά», με αδιάβαστο Σκίμπε, ανύπαρκτη αμυντική συμπεριφορά, φάντασμα Καρνέζη, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια (4-1) στην Κροατία και ζητάει ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑΤΩΝ στο Φάληρο για να μην πει αντίο Ρωσία!

Υπάρχουν δικαιολογίες; Ναι. Μανωλάς τιμωρημένος, Τοροσίδης ανέτοιμος. Μάνταλος, Δώνης τραυματίες. Μπορούν να δικαιολογήσουν την εικόνα της Εθνικής στο Ζάγκρεμπ; Ξεκάθαρα όχι!

Μία Εθνική μπερδεμένη, άνευρη και μη συγκεντρωμένη έκανε το έργο της Κροατίας πολύ εύκολο. Τόσο εύκολο που οι Κροάτες όχι μόνο δε το πίστευαν στην αρχή του αγώνα, αλλά στη συνέχεια πήγαν και… σβηστά το παιχνίδι.

Στο ματς της τριετίας η Εθνική και ο Σκίμπε αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Λάθη στις επιλογές, λάθος στην τακτική, ατομικά λάθη. Μ’ έναν Σωκράτη, έναν Παπαδόπουλο κι έναν Ζέκα να είναι οι μοναδικοί που πέρασαν την βάση δεν γινόταν κάτι καλύτερο για την Εθνική. Ο συνδυασμός των παραπάνω και το τελικό 4-1 μας κάνει να πιστεύουμε μόνο σ’ ένα θαύμα το βράδυ της Κυριακής.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Κροατία : Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Λοβρέν, Στρίνιτς, Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Βίντα, Μόντριτς, Κράμαριτς (81′ Βλάσιτς), Πέρισιτς, Κάλινιτς (75′ Ρέμπιτς)

Ελλάδα: Καρνέζης, Μανιάτης (46′ Ρέτσος), Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης (72′ Μπακασέτας), Τζιόλης, Ζέκα, Σάμαρης (62′ Ταχτσίδης), Φορτούνης, Μήτρογλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected